2777
2789
عنوان

مادرم دلش برای برادر بزرگم تنگ شده

471 بازدید | 34 پست

همین اول کاری بگم مادرم آزارش به هیچکس نرسیده دیگه بچه وعروسش هیچی.روی چشم ازشون پذیرایی می‌کرد واحترام عروسمونو ميگرفت.

۱۰ساله پاشون به خونه مادرم نخورده اول برادرم با برادر کوچیکم که مجرده بحثشون شد ونیومد بعد عروس بی خود وبی جهت ميرفتيم خونش (برادرکوچیکم نمیومد)بی احترامی می‌کرد وبعدش اومد بامن خواهرم دعوا گرفت که شما اومدین خونم بعدش شوهرم بامن بدرفتاری کرده برادرم هم پشتشو گرفت.میخواست موهامون بکشه ما جاخالی دادیم😀😔بعدش دیگه ماهم گفتیم بذار خونشون جنگ نشه نریم خانم روز به روز پرروتر وحق به جانب ترشدن تاحدی که برادرم جرات نداره مادرمو ببينه بياد سلام کنه حتی.تااینجا خداشاهده هیچیش دروغ نیست

❤ 

ببین شک نکن تقاص پس میده یجایی همین جوابو میگیره اگه واقعا حق با شما باشع

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

خب ناراحت نشی ها

اون برادرت چقدر بی بخاره جلوی زنشو نمیتونه بگیره

نمیفهمم جرأت نداره یعنی چی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچین عروسایی دیدم 

یه روز سر خودش میاد منتظر باش 

جاری من خودش هفته ای دوشب خونه ی مامانشه،مامانشم هرروز میاد خونش 

ولی کافیه برادرشوهرم نیم ساعت بره خونه ی مامانش 

میشینه کلی حرف میزنه که چرا رفته 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

هر کسی طرف خودشو میگیره ولی همین عروس تایپک میزنه خانواده شوهر خیلی بدن فلان و..  قضاوت با خدا

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

ب نظرم برادرت اگه بخواد بیاد زنش نمیتونه جلوشو بگیره چه طور دلش میاد مادرشو نبینه خیلیا هستن تنها خودشون میرن به خانوادشون سرمیزنن

بعدشم عروستون تقاص این گناهشو پس میده

برادرم تو خیابونی که خونه مادرم هست مغازه داره برادرم پسرشم باخودش میاره تو مغازه بزرگه کلاس ۱۰

مادرم گفت دلو زدم به دریا رفتم در مغازه ببینمش اما برادرم نیامده پیش مادرم وازدور یه دست براش تکون داده همسایه روبرویی گفته حاج خانم احتمالا از پسرش می‌ترسه بره به مادرش (زنداداشمون)بگه اون همسایه عموی عروس زنداداش اینامه میشناسش میدونه اخلاقشو مادرمم دورازجونش ناامید برگشته 

به مادر عروسمون بگم که بادخترش حرف بزنه بگه این چه رفتارو کرداری خدارو خوش نمیاد یا ماهم بیخیالشون بشیم انگار نیستن.

دلمون برای برادرم شور میزنه اینجور پیش بره خطرناک نباشه براش  

❤ 

تو دعوا دوتا برادر شما یا مادرتون جانب داری نکردین؟ گرچه بنظرم برادرتونم دلش نمیخواد وگرنه شده قایمکی میاد. طرف یواشکی زن دوم میگیره برادر تو نمیتونه به مادزش سر بزنه؟ 

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

هر کسی طرف خودشو میگیره ولی همین عروس تایپک میزنه خانواده شوهر خیلی بدن فلان و.. قضاوت با خدا

پست بعدشم بخون.

بخدا کاریش نکردیم 

توی ختم پدرم ۲۰سال پیش تازه عروس بود نشست با پسرداییم موقع چیدن خرما جلوی چشم منو خواهرم ودختر عموم به کل کل کردن وشوخی کردن من خیلی بدم اومد از جلو چشم افتاد ولی هیچوقت بهش بی احترامی نکردم خودشم رفت به شوهرش گفت که اره پسرداییتون خیلی عوضی بهش اعتماد نکنید بياد خونتون دوتا خواهر مجرد دارید ما اصلا اون قضیهروهم برای برادرم نگفتیم گفتیم بیخیال بچگی کرده زندگیشون نپاشه اما اینطوری شد کم کم 

❤ 
تو دعوا دوتا برادر شما یا مادرتون جانب داری نکردین؟ گرچه بنظرم برادرتونم دلش نمیخواد وگرنه شده قایمک ...

نه بخدا مادرم تازه روی کوچیکه عصبی شد و اونو مقصر دونست

❤ 
برادرم تو خیابونی که خونه مادرم هست مغازه داره برادرم پسرشم باخودش میاره تو مغازه بزرگه کلاس ۱۰مادرم ...

برادرت پسرش کلاس ده باشه حداقل ۴۰ سال رو داره،غیر مستقیم بهش خبر بدید ،مادرش نگرانشه یه ذره پیاز داغشو زیاد کنید،ببینید عکس العملش چیه