2777
2789
سلام نی نی هاتون در روز چند ساعت میخوابند؟وقتایی که بیدارند غرغر نمیکنند یا بغل نمیخوان؟
به امید خدا من به هدفم میرسم
نی نی من 33 روزه اس اغلب روز و شب خوابه وقتی هم بیداره هی نق میزنه بغلش میکنیم آروم میشه کم پیش میاد بیدار باشه و کاری ب من نداشته باشه موندم چن وقت دیگ ک خوابش کم شه چ ب روز من میااااره
با تو ای همزاد! همدل! با توام بی باده مستم سر نپیچم هرگز از آن عهد و پیمانی که بستم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباشین نهایت تا چهار ماه اینجورین بعدش خوب میشن
https://t.me/mafarzandiranim برنامه های روزانه ی کانال 🖌نکات تربیتی 🖌آموزش بازی آموزشی در خانه 🖌قصه ی شب 🖌غذای کمکی 🖌آموزش کاردستی با ما همراه باشید @mafarzandiranim
پسر من دوماهشه شبا یه بار واسه شیر بیدار میشه ساعت دوازده میخابه و صبح ساعت هفت بیدار میشه روزا هم پدرمو دراورده بعضی وقتا از دستش خودمو میزنم .وزن تولدش 3400بود دوماهگی 5500بود
پسرمنم هفته دیگه دوماهش میشه.ماه اول وحشتناک بود همش یا بغلم بود یا نق میزد ارامش نداشتم.خوابشم خیلییی کم بود.رفلاکس داشت پرخوری میکرد.یه هو وزنشم رفت. بالا.الان انگار داره بهتر میشه تو روز دوتا یه ربع میمونه زمین با خودش بازی میکنه که من به کارام برسم.
دخمل منم خیلی کم میخوابید،خیلی بیقراری میکرد،وزنشم خوب بود همه چیزشم اکی بود،بعد یه روز یه مامی مهربون بهم گفت این بچه احتمالا گشنشه،شاید شیرت سیرش نمیکنه ،بهش کمکی بده خلاصه منم اومدم یه شیر خشک خریدم براش 60 سی سی درست کردم ،تمامشو یکجا خورد و برای اولین بار ساکت شد و خوابید ، با اینکه دکتر میگفت وزنش خوبه و شیرت براش کافیه،من فکر میکنم مامانا بیشتر میفهمن بچشون شیرش کمه یانه چون نی نی من از وقتی کمکی میخوره خیلی آروم شده
پسره منم همینجوریه. یا شیر می خواد یا نق میزنه و بغل می خواد. هرزگاهی تو کریر که تکونش میدم آروم میگیره . امیدوارم چهارماهگیش خوب بشه. زمان تولد 3400 و 60 روزگیش 6 کیلو
بسم الله الرّحمن الرّحیم / یا الله یا الله یا الله یا ربّ یا ربّ یا ربّ یا حیّ یا حیّ یا حیّ یا ذالجلالِ والاکرام یا حیّ یا قیّوم اسئلُکَ باسمِکَ العَظیم ان ترزقنی وَلَدا" صالحا" طیّبا" برحمتِکَ یا ارحم الراحمین
سلام دوستان، دختر منم 72روزشه،وزن موقع تولد 3670، الان 4500 نمیدونم چیکار کنم وزنش زیاد شه، روزانه 550تا 600سی سی میخوره، 150تا شیر خشک بقیشم شیر خودم، البته من میدوشم بهش میدمرفلاکس هم داره دارو اول رانینتیدین میخورد بعد چون زیاد تاثیر نداشت لنسوپرازول دکترش داد، به نظرتون مشکلش چیه ؟؟
تلاش جسمی + تلاش ذهنی + توکل + تحمل =اجابت خواسته