2777
2789

دو روزه پریودم 

چهارروزع درست شدع اصلا خوب نمیشه فقط یه ذره کوچیک شدع چکارش کنم رو مخمه 

الان خمیردندون گذاشتم روش🤧

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🛑اقایون به هیچ وجه حق ندارید درخواست دوستی بدین بهم🛑متاهل و متعهد💍تیکر تاریخ احتمالیه عروسیمه خدا کنه تا قبل تموم شدنش عروسی کنم🥹

ژل پانژل جوشو خشک میکنه

الان تودسترسم نیست😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🛑اقایون به هیچ وجه حق ندارید درخواست دوستی بدین بهم🛑متاهل و متعهد💍تیکر تاریخ احتمالیه عروسیمه خدا کنه تا قبل تموم شدنش عروسی کنم🥹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شنیدم عسل بزاری خوبه

ولی زیاد نمونه که چروک میوفته

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

فقط فشار نده و دست نزن 

من دوبار پیشونیم جوش زد اول یه نقطه بود بعد انقدر دست زدم هرکی منو میدید میگفت مهر داغ کردی زدی اصلا روم نمیشد برم بیرون از بس یه ذره جوشو گندش کردم 

شانس آوردم علامتش رفت 

خودش میره کاریش نکن 

پس همون خمیردندون خوبه خشکش میکنه تا حدی

چند ساعت بزارم بمونه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بترکونش

ترکونده نشد

1
5
10
15
20
25
30
35
40