2777
2789

پسرم ای سی یو بستری شده کادر درمان وااااااااقعا زحمت کشیدن وااااااااقعا مهربونی کردن الان که حس میکنم خطر از سر پسرم رفع شده دوست دارم یه جوری قدر دانی کنم اما نمیدونم چطوری میشه پیشنهاد بدید

گل وشیرینی بذهنمرسید فقد

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🥺🥺🥺🥺مهربون 

اخ اگه همه شعور شمارو داشتن

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

من تو بیمارستان که هستم بعضی از بیماران و همراهان شون یه جعبه شیرینی میارن 

اما واقعیت اینه که بهترین  هدیه برای کادر درمان چه پزشک چه پرستار بهبودی بیماران شون هست❤️

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️

وای حالا تو نمیشه فضولی نکنی؟؟؟ دلش میخواد قدردانی کنه به تو ارتباطی نداره

کاری بهش نداشته باش این بنده خدا هر تاپیکی بوده یا نفرین کرده یا ارزوی مرگ. این پست خنثی ترین پسنش بوده 

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

عه من کادر درمانم . شماره کاره میدم صد میلیون بزن سریع اعصاب ندارم

یکی بهم گفت رفتی بنزین برای رفتن به مشهد یا شمال .درجواب گفتم وقتی جنگل اتیش میگیره اون حیوانات هستن که فرار میکنن نه درختان .ما ریشه در خاک داریم

من معمولا بعد اینکه میخوام از بیمارستان برم میرم با شوق مبگم اخیش دارم خلاص میشم مرسی ازت میدوئم میرم چند بار دیدم خوشحال شدن😅

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

چقدر با درک و شعورین.ان شاءالله بلا و بیماری همیشه ازتون دور باشه.من همسرم ای سی یو کار میکنن و همیشه بزرگترین خوشحالیش خوب شدن بیماراشونه مخصوصا اگه جوون باشه.مطمئنن پرستارای اونام خیلی خوشحالن.فک کنم ی جعبه شیرینی برای بخش بخرین کافی باشه

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا