2777
2789
عنوان

مستاجر یا صاحب خونه پای کیه

409 بازدید | 15 پست

مستاجرم هر سال کولر گازی سرویس میکردیم 

امسال هم سرویس کردیم ۴۵۰۰ هزینه شد 

یه ماه نیم گذشته از سرویسش 

و ما داریم جا به جا میشیم 

الان هزینش باید بگم به صابخونه ؟ 

پای مستاجر یا صاحبخونه 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

اولین جا به جاییمه اطلاعی ندارم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

با مستاجره فک کنم

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همیشه پای صابخونه بوده. برا چی تو میدادی؟

چون فامیل بود ما هم چیزی نمی‌گفتیم 

الان دیدم پولمو نگه داشته ده تومن میگه قبض ها صفر کن بعد بدم 

قبض ها رو هم یه تومن نمیشه هر سری پرداخت میکردم 

منم دیدم بین فامیلی اینجوری کرد 

منم گفتم هزینه کولر. و بگم بهش

الان پولش ما دادیم 

استفادش یکی دیگه می‌کنه 😅😅

فکر کنم باید از املاکی بپرسم 😅