2777
2789
عنوان

نارضایتی زن از همسر

184 بازدید | 17 پست

اینجا خیلی از مواقع میبینم که خانم از شوهرش ناراضیه. موارد خاص منظورم نیست. منظورم این نیست که مَرده واقعا مشکل حادی داشته باشه. مشکلاتی مثل اعتیاد، خیانت و دست بزن و...

میخوام در مورد موارد نرمال و عادی حرف بزنم. اینجا همیشه و به کرات میبینم که زن ها از شوهرشون ناراضی ان. سر مسائل خیلی جزئی، کوچیک و بنظرم بی اهمیت.

زنها همیشه از شوهر "توقع" دارن. با اینکه شوهر زحمت میکشه، کار میکنه و همه تلاشش رو میکنه تا رضایت همسرش و خانواده رو بدست بیاره. گاهی مَرده چندتا شغل داره.

من واقعاً به این نتیجه رسیدم که، با عرض معذرت، مشکل از خود زنها هست. این زنها هستن که، بصورت غیرمنطقی، "همیشه" انتظار دارن که درک بشن. "همیشه" انتظار دارن شوهر فقط حرف اونا رو عملی کنه. اگه مثلاً یه مسألۀ کوچیکی پیش بیاد، انگار عمیقاً ناراحت میشن. و بدتر سرد شدن نسبت به همسر.

شما بنظرتون مردها بیشتر مقصرن یا زنها؟ (منصفانه بگید.)

چی؟ بلند تر بگو 

صداتو نشنیدم..

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان این تایپک ک زدی درباره ی این موضوع و فکر میکنی زنا اینجورین خودش میرسونه تو خودت توقع از زن داری اینجور ک تو میخوای و پس زمینه ذهنته باشه😁شما خودت بیشتر بیکار و پرتوقع هستی

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

الان این تایپک ک زدی درباره ی این موضوع و فکر میکنی زنا اینجورین خودش میرسونه تو خودت توقع از زن دار ...

خود گوئی و خود خندی...

من توقع دارم طرف منطقی و منصف باشه. این توقع بیجا نیست.

خود گوئی و خود خندی...من توقع دارم طرف منطقی و منصف باشه. این توقع بیجا نیست.

منم منطقی حرفو گفدم حالا توام خود گویی خودتم گریه کنی خود دانی فشاریییی😁

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

سرشت خانما با مردا فرق داره زن نیاز به محبت علاقه و توجه داره 

ما زن ها خوب بلدیم چجوری از مردی که با تمام وجود برای خانواده تلاش می‌کنه تشکر کنیم.

و برای گیر دادن های الکی هم دلیل منطقی داریم هیچ زنی مشکل نداره الکی زندگی رو برای خودش و همسرش و بچه هایش تلخ کنه مگر موارد استثنایی پس گیر های الکی هم بی دلیل و منطق نیست و پشتش بحث های کهنه و حل نشده هست....

مگه فقط دست به زن نداشتن و عدم اعتیاده و خیانته؟

یه سری از مردا هستن ارزشی برای همسرانشون قائل نیستن، بهش احترام نمیزارن چه تو خلوتشون چه نزد خانواده و دوست و آشنا و فامیل

حتی دیدم تحقیر و توهین میکنن، فحش میدن

دیدم که مثلا مادرشون رو به همسرشون ترجیح میدن

زن جای خود، مادر جای خود

مرد باید رعایت کنه ولی مردایی دیدم زن و احساسات زنشون و غرور و شخصیت زنشون رو با بی احترامی تمام رو جلوی مادرشون له میکنن.

مثلا حق با همسرشونه ولی همیشه حق رو میدن به خواهر یا مادرشون

بدیهای خواهر و مادرشون رو نمیبینن تیکه ها، نیش و کنایه ها، بی احترامیهای مادر و خواهرشون رو مردا نمیبینن ولی زنشون میخواد جواب بده از خودش دفاع کنن سریع گارد میگیرن که زنشون باید خفه بشه صداش در نیاد تازه این وسط خود مرد هم به اون مادر و خواهر شوهر اضافه میشه

این میشه زن دلش میشکنه، دیگه فاصله میگیره از مرد

دور و دورتر میشه، بی احساس میشه درحالی که باعثش رفتارهای خود مرده