2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگی چیا میخوردی

قند مصنوعی رو حذف کردم

کربوهیدرات(مثل پلو و نون) کم شد عوضش پروتئین(گیاهی و حیوانی) و فیبر(میوه و سبزیجات) بیشتر می‌خوردم.

روزانه حداقل ۸ لیوان آب

به فاصله حداقل ۲ساعت و حداکثر ۳ ساعت از وعده قبلی حتما یک میان وعده سبک می‌خوردم که اینجوری همیشه سیر بودم و موقع وعده‌های اصلی اونقدری گرسنه نبودم که پرخوری کنم

روزی حداقل یک ساعت پیاده روی

ساعت خواب و بیداری منظم

من یک سال و نیم پیش توی سه ماه از ۶۷ رسیدم به ۵۵کیلو

توی گوگل سرچ کن«دکتر جاویدی متخصص تغذیه»، برو پیج اینستاش رو ببین اصول تغذیه سالم رو گفته. من دکتر نرفتم و طبق گفته‌های ایشون پیش رفتم و نتیجه داد بدون اینکه پوست یا موهام دچار آسیب بشه یا وزنم برگرده الان هم حدود یک ساله که مرتب باشگاه میرم

میشه بگی تقریبا چجوری بود

ببین اول ازت یه چکاپ کامل میخواد ببینه فشارخون و چربی و کم کاری تیروئید داری که تو رژیمت رعایت کنه 

بعد مثلا صبحا پنیر میداد با نون و هر سه ساعت یه میان وعده داشتی 

انصافا میشه گفت صبحونه اش کم بود میتونستی هم درخواست بدی چیزایی که دوست داری رو بهت بگه بخوری 

میان وعده هم شیر و میوه و بیسکویت مادر و اینا بود

برای نهار میگفت که مثلا هفت هشت تا قاشق برنج بخور که من خودم کمترم میخوردم ولی دکتر میگفت همون اندازه که من میگم بخور بعد مثلا خورشت و اینارو هم اگه تو برنامه مینوشتی که چی میخوای تو رژیمت میذاشت مثلا لازانیا و پیتزا و ...

بعد با نهار میگفت هر چقدر که دلت میخواد سبزی خوردن و سالاد بخور میگفت ازاد هستی سالاد بدون سس هر چقدر دوست داری بخوری حالا شیرازی یا کاهو 

میگفت با هر وعده غذاییت چهار قاشق ماست حتما همیشه بخور 

سبزی خوردنم واسه نهارو شام ازاد بود که من یه مدت معتادش شده بودم 

بعد نهار رو که سیر و پر میخوردم همراه سالاد و غذا و سبزی میان وعده ساعت چهار رو به زور میخوردم 

قدیما نهار کم میخوردم به هوای اینکه لاغر بشم همش گرسنه بودم ولی وقتی نهار رو سیر میخوردم دیگه گرسنه نمیشدم 

شبم سبک میداد مثلا مرغ گریل و اینا 

حالا اون دکتره که اول گفتم رفتیم با دوستم دکتر که نبود لیسانس بود بعد نون و برنج کم میداد و ادم عذاب میکشید