2777
2789

سلام دوستان دم عید و همه جا شلوغه.هرکی دوست داشت میتونه خریدای خونشو له من و شوهرم بسپره میریم براتون خرید میکنیم عوض سی تومن دستمزد میگیریم,سند ماشینمونم میزاریم پیشتون تا خریداتونو بهتون بیاریم تحویل بدیم کسی خواست تماس بگیره تهران 09195378105

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جانم گلم کار نیس

میدونم عزیزم کاملا درکت میکنم ما ام با یه حقوق کارمندی بخور نمیر میگذرونیم سرماه که میشه همه بانکا اقساطُ ازش کم میکنن میمونه ۲۰۰.۳۰۰ خدا لعنتشون کنه با این وضع جامعه و‌مردم

💕

عزیزم اگه یه ادم خدا نشناس پیدا شد گفت براش برین خرید و بعد شما سند ماشین رو دادین بهش و بعد بهتون نداد چیکار میخواین بکنین؟! سراغ پلیسم برین طرف گفت اعتماد کرده نصف پول ماشین رو بهتون داده تا برین محضر و....! خودتونو توو دردسر نندازین

💕