2777
2789

سلام .بینیم یه قوز کوچیک داره میخوام نیمه فانتزی عمل کنم .

بچه م کوچیکه نمیتونم برم تهران .کسی تو قم جراح سراغ داره که کارشون خوب باشه ؟

و اینکه من سر زایمان خونریزی خیلی بدی کردم و کم خونی شدید گرفتم الان یکسال گذشته .

مشکلی نداره واسه عمل ؟

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

در نورد کم خونیت باید با دکترت مشورت کنی

خسته بودم حرفاتون خسته ترم کرد❤️‍🩹:).                                          یک عدد نومزد دارم جونننننن(جنوبیا میدونن چی میگم اینو اون جون بخونین😅)درخواست ندیدن که خیط میشین😊

در نورد کم خونیت باید با دکترت مشورت کنی

میدونم باید آزمایش بدم قبلش .

گفتم شاید کسی شرایط مشابه داشته 

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم باید آزمایش بدم قبلش .گفتم شاید کسی شرایط مشابه داشته

اها نه نداشتم

خسته بودم حرفاتون خسته ترم کرد❤️‍🩹:).                                          یک عدد نومزد دارم جونننننن(جنوبیا میدونن چی میگم اینو اون جون بخونین😅)درخواست ندیدن که خیط میشین😊

دکتر صفری خوبه ، اسلامجو بد نیس برو از نزدیک ببین مدل هاشون رو ، دکتر الاهی دکتر خانم قبل عید دختر خ ...

عزیزم صفری یا صفوی ؟؟؟؟

اتفاقا منم بین دکتر اسلامی جو و صفوی یکیشو میخوام انتخاب کنم .

دکتر الهی گفتید خانومه ؟

عزیزم صفری یا صفوی ؟؟؟؟اتفاقا منم بین دکتر اسلامی جو و صفوی یکیشو میخوام انتخاب کنم .دکتر الهی گفتید ...

اره صفوی مخصص بینی متخصص بینی چند سال پیش دختر عموم کرد راضیه ، اسلامجو وقتی عمل کنی بعد از ی مدت رو چهره می خوابه قشنگ می شه ، اون یکی خانم دقیقا فامیلش نمی دونم 

اره صفوی مخصص بینی متخصص بینی چند سال پیش دختر عموم کرد راضیه ، اسلامجو وقتی عمل کنی بعد از ی مدت رو ...

ممنون عزیزم .کمک بزرگی کردی بهم