2777
2789

شوهرم خیانت میکرد مدتیه چیزی ندیدم ازش ولی الان شنیدم یه دختر و برده بیرون بهش گفتم گفت بهت ربطی نداره هرگوهی خوردی بخور دوتا دختر دارم چیکار کنم خدایا دخترامو برداشت برد گفت برو خونه بابات چیکار کنم برم؟؟ یه شهر دیگس خونه بابام

قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.

برو ولی شکایت هم کن بچه هاتو بگیر ازش

خسته بودم حرفاتون خسته ترم کرد❤️‍🩹:).                                          یک عدد نومزد دارم جونننننن(جنوبیا میدونن چی میگم اینو اون جون بخونین😅)درخواست ندیدن که خیط میشین😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلاا نرووو. بشین سرجات.. شب اومد. کاری کن خودش بفرستت بیرون. همون وقت زنگ بزن ۱۱٠بیاد صورتجلسه کنه. فردا نگه زنم ناشزه بود عدم تمکین بگیره برات 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

نرو بمون تو خونه اما دادخواست بده بری ممکنه به عنوان تمکین نکردن ازت شکایت کنه

نرم میاد میگه هیچ گوهی نخوردی نرفتی

قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.

آره برو 

بچه هات چن سالشونه؟

دوروز که اذیتش کردن به گوه خوردن میفته

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

نرم میاد میگه هیچ گوهی نخوردی نرفتی

بزار بگه.. زنگ بزن پدر و مادرد بیان چشمش بترسه.. بعدم برو مهریه ت رو اجرا بزار 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

کاش منم میتونستم برم برای منم سه روز پیش برای بار هزارم خیانتش رو شد

تو چرا نمیری؟