2777
2789
عنوان

همین الان ساکم و بستم برم خونه بابام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 45 پست
نرم میاد میگه هیچ گوهی نخوردی نرفتی

بزار بیاد بگه بعد صداشو ضبط کن ک خودش گفته برو بخر با دخترات برو

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شغل خوب نداری پول نداری خانواده حامی نداری طاقت دوری بچه هاتو نداری   شخصیت شجاع و جنگجو ونترس نداری نرو  چون بدون ابن گزینه ها یا حداقل یکی دوتا از این گزینه ها بی شک پشیمون میشی 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

از چه کسی شنیدی دختر برده ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

اگه میخوای بدبخت شی برو 

بفرما راه بازه برات 

چرا؟ 

چون با رفتنت و بچه بازی همه چی ب نفع شوهرت میشه 

چرا شما زنا سر سوزنی سیاست ندارین؟ 

بری ک چی فک کردی میاد دنبالت ساده؟ 

از خداشه تو بری 

حق تمکین بزنه و مهریه تو نده 

بشین محکم سر زندگیت میدون واسه کی میخوای خالی کنی 

همه چی علیه خودته نه اون 

چون مدرک نداری 

خونه بابات شیرینی پخش نمیکنن

اگه میخوای بدبخت شی برو بفرما راه بازه برات چرا؟ چون با رفتنت و بچه بازی همه چی ب نفع شوهرت میشه چرا ...

عدم تمکین ربطی به مهریه نداره 

مابرای اشتباهات دیگران قاضی هایی سخت گیروبرای اشتباهات خود وکیل مدافعانی چشم پوش هستیم 

عزیزم ازکی شنیدی،نه نرو بری عدم تمکین میزنه،خونه رو خالی کنی دختر میاره خونه

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

[QUOTE=387562205]بابا ندارم خونوادم پسرمو نگه نمیدارن اگه برم نمیتونم مستقل بشم بچم هنوز 5 سالشه🥲🥲🥲[/QUOTبچه رو بسپار به باباش. وقتی ذست و پاش با بچه بسته بشه دیگه خطا نمیره. ـفعلا خودت رو نجات بده. برو سرکار پس انداز کن. اخر هفته ها هم بچتو ببین به سن تشخیص که رسید طبق رای دادگاه دیگه میتونی بیاری پیش خودت..ابنجوری تا اید هیچی دستت رو.نمیگیره.اونم که خیالش راحته از کلف و پرستار بچه ش عمراا دیگه اصلاح بشه . بچه ت یه مادر قوی میخواد که جلوی حرف زور وایسته  نه یه مادر مستاصل. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

اگ قصدت موندنه و ساختنه نرو

این دیگه روش باز شده

یعنی ازین به بعد علنی و جسورتر و کثیف تر همه کاری میکنه و تو حق هیچگونه اعتراضی نخواهی داشت. 

بچه ها م برده تا ضعف ازت بگیره. 

اگر قصدت رفتن و زهرچشمه، بچه ها رو نبر تا روزگارش سیاه کنن. 

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

بچه اهرم فشار نیست عزیزم اسیب میبینه این وسط

دوروز دلتنگی بهتره یا یه عمر زیر دست پدرهرزه رشد کردن؟ 

این عمدی بچه ها روبرده تا زنه نره و وقتی هم بمونه دیگه حق اعتراض نذاره چون مرده گفته ا ین ب بعد همین آش و همین کاسست

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

[QUOTE=387562205]بابا ندارم خونوادم پسرمو نگه نمیدارن اگه برم نمیتونم مستقل بشم بچم هنوز 5 سالشه🥲🥲 ...

بچه رو اگه بزارم خودش نگه نمیداره میزاره زیر دست مادرش و میشه یکی لنگه خودش فردا روزی زندگی یه دختر دیگه رو خراب کنه

در من دردیست که فقط خود دانم و بس🥲