2777
2789
عنوان

هروقت ظرف میشورم یاد این مصرع شعر میوفتم😂😻

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 21 پست
اره جون عمه ش اون مرد بود طرف نمیشست به در گفته دیوار بشنوه تعنه به زناس

عزیزدلم اولا مفهومش میشه سادگی زندگی و پر تکرار بودن جزییات ساده ای مثل ظرف شستن 

و طعنه درسته 

- ز غوغای جهان فارغ -  ‌‌        ‌                            ‌‌        ‌‌      نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم به نظرم کسایی که سرعت عمل شون تو ظرف شستن بالاس اونقدر خسته نمیشن کسایی که کُندن خستگی شو ...

دقیقا

من کلا از ماشین ظرفشویی استفاده میکنم ولی وقتایی که خودم میشورم ده بار یچیز رو آب کشی میکنم همش فکر میکنم کفیه

- ز غوغای جهان فارغ -  ‌‌        ‌                            ‌‌        ‌‌      نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

خوش بحالتو خوش بحالمون ک سهراب رو داریم

:)

من :🤣 جان جانم از عشق تو جانان همش در هیجانم ( دیالوگ من و ریاضیمه بخدا قضیه عاشقانه نیست )

وای چه قشنگ بود

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
دقیقامن کلا از ماشین ظرفشویی استفاده میکنم ولی وقتایی که خودم میشورم ده بار یچیز رو آب کشی میکنم همش ...

ماشین ظرفشویی یه چیز واجب تو هر خونه اس علی الخصوص کسایی ‌که بچه دارن من وسواس ندارم فقط دستم کُنده