2777
2789
عنوان

مجردای بالای سی سال بیان

183 بازدید | 14 پست

در چ حالن ، چخبر ، چیکار میکنید 

از مجردیتون لذت میبرین یا ن 

من همه سعی مو میکنم لذت ببرم ولی بازم دلم میخاد ازدواج کنم 😁😁

۳۰ سالمه

میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم چه لذتی؟ من دیگه سن ازدواجم گذشته. 

دیگه ازدواج نمیخام. اما به نظرم جای بچه هایی که الان باید دبیرستانی باشن تو زندگیم خالیه. 

اونایی که میگن اره ما لذت میبریم شک نکن اینا ۹۹ درصدشون دوست پسر دارن. و پول‌ .  و زندگی براشون پوچه نه ارزش!

وگرنه هر ادم سالمی دلش میخاد طبق قانون طبیعت ازدواج کنه و روال طبیعی زندگی رو داشته باشه. 

ادم باید به سن طبیعی ازدواج کنه‌ . خانم خونه بشه‌ . با مادر شوهر وارد جنگ جهانی بشه. 

مادر بشه 

مادر بزرگ بشه. 

کوفت باشه به زندگی سراسر یکنواخت و بی ذوق 

نه عزیزم چه لذتی؟ من دیگه سن ازدواجم گذشته. دیگه ازدواج نمیخام. اما به نظرم جای بچه هایی که الان بای ...

ن عزیزم هیچوقت دیر نیست 

انشاالله ک ی همسر پاک و با اخلاق خدا قسمت شماهم بکنه 

ولی حق داری .. منم بعضی وقتا خیلی دلم میگیره 

خیلی دعا میکنم ولی میگم چرا خدا حاجتمو نمیده .. انقد صداش میزنم.. منکه چیز بدی نخاستم ازش 

بعد خودمو دلداری میدم ک شاید هنوز موقعش نرسیده 

انشاالله همه دخترای دم بخت خوشبخت شن 

میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀

ن عزیزم هیچوقت دیر نیست انشاالله ک ی همسر پاک و با اخلاق خدا قسمت شماهم بکنه ولی حق داری .. منم بعضی ...

چرا گلم اتفاقا ازدواج جز موردایه که دیر و زود داره.‌

الان تموم دوستام و دخترای فامیل که همسن منن. دو الی سه تا بچه دارن. بچه هاشون دبیرستانی نه نهایت راهنمایی. 

خونه و ماشین و باغ و مسافرت و به هر حال همون بحث زن و شوهری و دغدغه بچه هاو پارک ... اینقد خداروشکر سرشون گرمه.‌ 

من چی؟ هیچی ندارم. یه پارک میخام برم هییییییچ کس نیس باهام بیاد.

سنت میره بالا دیگه نه ذوق ازدواج داری. نه دیگه حوصلشو داری. بد دل میشی کسیم به دلت نمیشینه. 

مجردی ته تهش که پولدار باشی دوست پسری تا ۴۰... ۵۰ سالت شد چی؟ ۶۰ ؟ ۷۰ ؟ 

من تعمدا از درد تجرد میگم که لاقل یه نفر زودتر ازدواج کنه. مثل من نشه. 

الهی خدا به همه بخت بده اما بخت خوب. 

چرا گلم اتفاقا ازدواج جز موردایه که دیر و زود داره.‌الان تموم دوستام و دخترای فامیل که همسن منن. دو ...

عزیزم ... چقد دلم گرفت 

مشخصه که چقد دلت پاکه 

امیدوارم بحق امام حسین ی معجزه ای تو زندگیت اتفاق بیوفته ک از خوشحالی ندونی گریه کنی یا بخندی یجوری ک تموم تلخی های گذشته رو برات جبران کنه .. من مشهدیم دفه بعدی ک رفتم حرم حتما دو رکعت نماز از طرف شما میخونم انشاالله ک حاجت روا شی🌱

عزیزم منم تنهایی کشیدم ، دلم شکسته ، قبول دارم ک یسری اشتباهات داشتم ولی اميدوارم ک خدا منو ببخشه

عزیزم ... چقد دلم گرفت مشخصه که چقد دلت پاکه امیدوارم بحق امام حسین ی معجزه ای تو زندگیت اتفاق بیوفت ...

ممنونم گلم برای حاجت دلم دعا کن عزیزم.‌

الهی خدا بهترینها و خیرترینهارو برات تقدیر کنه ❤️

ممنونم گلم برای حاجت دلم دعا کن عزیزم.‌الهی خدا بهترینها و خیرترینهارو برات تقدیر کنه ❤️

چشم حتما دعا میکنم عزیزم ❤️🌱