2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کباب تابه ای 

چرخکرده گوجه 

املت 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

کشک بادمجون 

خودم الویه دارم ولی راحت نبود 😁

سیب زمینی تخم مرغ سریع و راحته من اینجوری درست میکنم 

سیب زمینی نگینی رو سرخ میکنم پیاز داغ و رب و تخم مرغ و ادویه میزنم 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

برنج و تن ماهی

برنج و مرغ

املت

انواع کوکو

عدسی ،لوبیا

دمپختک

الویه

سالاد ماکارانی 

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

کشک بادمجون خودم الویه دارم ولی راحت نبود 😁سیب زمینی تخم مرغ سریع و راحته من اینجوری درست میکنم سیب ...

سخت خورشتی و ایناست که البته الان نمی‌پزه.  الویه راحته برام ولی تازه خوردیم.

ممنونم.🌱

دومیش چیه؟ مثل استانبولی و دمپختکه؟

نه ببین پیازو تفت میدی چرخکرده رو میریزی تفنت میدی با روغن نصبتا زیاد بعد گوجه رو نگینی خورد میکنی من برا سه نفر ۷تا گوجه متوسط میزنم درشو میذاری ابش بره وایییی محشره 

ادویه ام من زرد چوبه سماق اویشن یکم دارچین میزنم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂