2777
2789
عنوان

چجوری خوندن برای کنکورو شروع کنم

123 بازدید | 10 پست

سلام من کنکوری1405 هستم

میخوام برای کنکور شروع کنم به خوندن

ولی خب میدونید یه احساسی همیشه تومه که انگار میدونم قرار نیست درس یخونم

خیال پردازی شدید هم دارم

وقتی صبح از خواب بیدار میشم با خودم نمیگم برم سر درس میگم برم تظاهر کنم به درس خوندن به جاش یه فیلمی چیزی ببینم

این حس لعنتی اینکه میدونم قرار نیست برم پای درس

از لحاظ منابع اوکیم

ولی از لحاظ روحیه نه به خودم باور ندارم

کاربر اقا هستم 

منم کنکوری ۱۴۰۵ ام. مدرسه برامون کلاس گذاشته.

برا شما نگذاشتن؟ یا مثلا مازو قلمچی نمیری که بخوای تو کلاساشون شرکت کنی؟ اینطوری مجبوری درس بخونی. 

منم دقیقااااا همینجوریم . 

ولی ۳ روز در هفته میرم مدرسه . بعدشم میرم پانسیون . اینطوری دیگه مجبورم بخونم . مشاورم تازه گرفتم قراره هر هفته آزمون بگیره . الان هم تقریبا ۳۰ تا صفحه از هر کدوم کتابای دوازدهم رو خوندم و تستشون رو زدم. اوایل برای منم سخت بود چون خیلی به فیلم و موسیقی وابسته بودم. الانم کنار نگذاشتم، مدیریت شده باید استفاده بشه.

کلا به این فکر کن که وقتی داری از درس در میری ، 

رقبای کنکورت ، دارن یه تست میزنن.

منم کنکوری ۱۴۰۵ ام. مدرسه برامون کلاس گذاشته.برا شما نگذاشتن؟ یا مثلا مازو قلمچی نمیری که بخوای تو ک ...

منم خودم کلاس انلاین گرفتم که مجبور بشم بخونم ولی الان که کلاسا شروع شدن سر کلاسا نمیرم
ماز و قلمچی ثبت نام کردم و لی میخوام از مهر برم چون به تابستونشون نمیرسم
شهورمون کتابخونه و پانسیون نداره
میخوام مشاور بگیرم به نظرت ازمون هایی که میگیرن واقعا مفیده به نظر خودم همون ماز و قلمچی بهتر و استاندارد ترن
اره منم خیلیییی زیاد به فیلم وابستم
مشاور شما از کدوم مجموعه هست یا خودش کیه که تونسته مدیریت کنه فیلم دیدنتو
میشه شمارشو برام بزاری

کاربر اقا هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خودم کلاس انلاین گرفتم که مجبور بشم بخونم ولی الان که کلاسا شروع شدن سر کلاسا نمیرمماز و قلمچی ث ...

منم ماز ثبت نام کردم تازه شروع شده انگار که .

مشاور برا همون پانسیونه که میرم. و خب فیلم دیدنمو خودم مدیریت میکنم. مثلا به مشاور میگم که برا من روزی ۷ ساعت بیشتر برنامه ننویس‌. بعد از صبح ساعت ۸ که شروع کنم، مثلا تا ۴ بعد از ظهر تموم میشه یا نهایتا ۵. بعدش دیگه آزادم فیلم ببینم. ولی تو اون ۷ ساعت اصلا سر گوشی نمیرم. اگه پانسیون باشم که باید گوشیمو تحویل بدم. اگه خونه باشم ، به یکی میگم اینو بگیر نده به من یا اگه کار داشتم فقط ۱۵ دقیقه بده بهم.

در مورد کلاس رفتن، من چون مدرسه کلاس گذاشته برامون، اگه نرم سرمو قطع میکنن برا همین مجبورم و همینطور هر هفته امتحان و کوییز میگیرن . 

آزمون هم من تا حالا ندادم چون تازه ثبت نام کردم ولی از دوستام که میرفتن پیش ایشون،میدونم که آزمونی که میگیرن، تلفیقی از ماز و قلمچی و کتابای اضافه و اون برنامه ایه که توی یک هفته انجام دادن.

اگه پانسیون یا کتابخونه بود که خیلی خوب بود . ولی یه روش دیگم هست . من دیدم بعضیا با یکی درس میخونن. به صورت آنلاین . 

چقدر نا امیدی برادر میگی کلش😂بشین درست بخون مث ما پشت کنکوری نشی هعی

شوخی کردم بابا😂😂😂😂
خودم هم کلاسای زیست و ریاضیشو میرم هم میخوام ازموناشو بدم اینجوری دیگه نمیشه بخوام بدمش به کسی

کاربر اقا هستم 

شوخی کردم بابا😂😂😂😂خودم هم کلاسای زیست و ریاضیشو میرم هم میخوام ازموناشو بدم اینجوری دیگه نمیشه ب ...

افرین بخون . عامنم خریدم خودم ولی تا ۵ نفر واسه کلاسا مشکلی نداره