2777
2789
عنوان

ضربه به بینی تازه جراحی شده

139 بازدید | 19 پست

سلام دوستان خیلی نگرانم لطفا یکی کمکم کنه

من تازه ۲۸ روزه عمل کردم دیشب اومدم بخوابم لامپ اتاقمو خاموش کردم همه جا تاریک بود ندیدم تا اومدم بالش گردنیمو از زیر سرم بردارم بالش گوشه اش تقریبا محکم خورد به بغل تیغه دماغم یه لحظه درد گرفت ولی ورم اینا فکر نکنم کرده باشه فقط نگرانم یه وقت با اینکه خونریزی و ورم نداشتم میترسم بینیم در آینده خدای نکرده کج بشه یا غضروفم جا به جا شده باشه لطفا یکی بهم بگه چیکار کنم

به مطب دکترت بزنگ

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم فکر نکنم اصلا هیچ علائمی ندارم الان دیشبم فقط همون لحظه ای که بالش خورد به دماغم درد گرفت

خون نیومده درد هم کم بوده خب خداروشکر خوبه ولی اگه میخوای خیالت راحت تربشه یه ویزیت برو

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه

ن نمیدونم ضربه خورد دیشب حالا شدتشو انقد ترسیدم متوجه نشدم با بالش خورد یهو

منم بعد عمل خورد در یخچال ....

اگه ورم داشت یعنی در رفته

خون نیومده درد هم کم بوده خب خداروشکر خوبه ولی اگه میخوای خیالت راحت تربشه یه ویزیت برو

یعنی الان باوجود اینکه ورم بینیم کامل خوب نشده متوجه آسیب یا در رفتگی میشن؟

حتما برو پیش دکترت، معاینه کنه

با معاینه متوجه میشه آخه اصلا علایم ظاهری ندارم همون لحظه درد گرفت ورمی نکرد به اون صورت که بخوام بگم بخاطر ضربه دیشب ولی خیلی نگرانم خیلی 

یعنی الان باوجود اینکه ورم بینیم کامل خوب نشده متوجه آسیب یا در رفتگی میشن؟

ببین دکتر پره هارو میبینه معاینه میکنه .بعدم تو خونریزی نداشتی خداروشکر حساس نباش

ببین دکتر پره هارو میبینه معاینه میکنه .بعدم تو خونریزی نداشتی خداروشکر حساس نباش

مرسی عزیزم واقعا حالم بده واقعا خیلی حساس شدم دیشب آخه داشتم میخوابیدم خواب برام زهرمار شد بعد این اتفاق یهو بالشو اومدم از زیر سرم بردارم محکم خورد به بغل دماغم😭😭😭😭

مرسی عزیزم واقعا حالم بده واقعا خیلی حساس شدم دیشب آخه داشتم میخوابیدم خواب برام زهرمار شد بعد این ا ...

چیزی نمیشه چون خون نیومده و دردش طولانی نیست مطمعن باش ظربه محکمی نبوده دوران حساسی خب این دوران یه افسردگی خاص داره هواست باشه به خودت