2777
2789

سلام دوستان. 

برگشتم بعد از چند سال!! به هوای اینکه این تاپیک دوباره بزارم. میگن اگه ۴۰ نفر برای آدم دعا کنن آرزوش براورده میشه.

چند سال پیش یه خواسته محالی داشتم که هیچجوره جور نمیشد و منم درمونده شده بودم. ولی نمیتونستم از فکرش بیام بیرون. اونموقعها یه تاپیک زدم که کاربرا میومدن خواسته هاشونو می نوشتن و همدیگه رو لایک میکردن. چند وقت بعد خواسته ام اتفاق افتاد، با کلی مصیبت، ولی شد جوری که بعد ۷ سال هنوز باورم نمیشه شد...

بعد از اتفافات اخیر کشور، زندگیم پیچید به هم. سر و کله یه مشکل خیلی بزرگ پیدا شد که باعث شد یاد اونروزا بیفتم. الان که مینویسم چشام پر از اشکه، دلم شکسته و صدام خاموش ...

اگه تا اینجا رو خوندی، آرزوتو بنویس. آرزوی بقیه رو لایک کن و براشون خیر و برکت بخواه. هر طرز فکر یا عقیده ای داری فرقی نداره. حال و انرژی خوب تو به ادما منتقل میشه. 

اگه دوست داشتین گاهی لینک تاپیک رو پست کنین که ادمای بیشتری ببینن و براتون دعا کنن. 

‐-----------------

این لینک تاپیک چند سال پیشه: 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1589750/%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D8%A7%D9%93%D8%B1%D8%B2%D9%88%D9%87%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%93%D8%B1%D8%B2%D9%88%D9%87%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%DA%AF%D9%88?page=1

امروز باهام آشتی کنه تهش باهم ازدواج کنیم 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برات دعا کردم عزیزم‌

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

مرسی عزیزم  

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

آرزوی من اول سلامتی خواهر عزیزم و مامان و بابام.

بعد حل شدن مشکلات خودم. 

اینم بگم دوستان من اعتقاد دارم هرجیزی باید وقتش برسه. برای من زور زدن هیچوقت اونجور که باید جواب نداد‌ خودمو سپردم به تقدیر ولی حالم بده از ایپ انتظار و سکوت اجباری