2777
2789

10میلیون بود 

جهیزیه خریدم 

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من. خیلی دارم اذیت میشم مامان جون😭توروخدا یکم باهام راه بیا هیچی نمیتونم بخورم اینجوری توهم لاغر و ضعیف میمونی🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گذاشتم رو پول پیش خونه😄😄

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ما هنوز نگرفتیم 

دعا کنید مام بگیریم 

ما میخوایم ماشین بخریم ( برای کار ) 

بعدشم یه وام دیگه برداریم 

پژو پارس بخریم 

اگه بشه 😂😂هییی ما شانس پولدار شدن نداریم

دعا کنید  فرهنگیان  قبول بشم❤️

من سیصد تومن شوهرمو سپرده بلند مدت گذاشتم بانک ، ماهی شیش تومن سودش بود

سیصد تومن خودمم خونه رهن کردیم

ولی سپرده گذاشتن اشتباهه ، باید سکه میگرفتم

راستش را بخواهی برای تمام احتمالات زندگی خسته ام... :)

چنده وام ازدواجت؟

بنظرم همون جهیزیه بگیری هم بردی چون قیمتا بیشتر میشن پولت نرسه بی کیفیت میگیری اونم میشه هزینه دوباره.

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  

همون جهاز و هرچی مونده بود دادم ب بابام برا قسط اولش پرداخت کنه ولی قبول نکرد باهاش یه زنجیر خرید برام

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

اونموقع ما وام گرفتیم 50 بود همون موقع ها از ایران خوردو سمند به اسم همسرم دراومد 100 وام گذاشتیم 20 ملیون هم خودمون گذاشتیم شد 120 یه سمند صفر گرفتیم اما نمیدونم چرا تازگی همش تصادف میکنه همسرم همیشه هم مقصر طرف مقابله

خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !