ن_م_ی_د_ا_ن_م_خ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 8400 عنوان میخام خونمو عوض کنم ولی شوهرم میگه نه 122 بازدید | 6 پست سلام اجاره ایم، اینجارو دوس ندارم، وضع مالی مون خوب نبود اینجا اومدیم حالا طبقه پایین صاحبخونه هست آدم خوبی نیستن درو محکم میکوبن ساختمون میلرزه ،هربارم بگیم محل نمیدن ،الان وضع مون خوب شده، شوهرم جای اینکه خونه رو عوض کنه میگه خوبه همینجا بمونیم ،نه پارک هست نه جایی برا گردش، بچه کوچیک دارم همش خونه ایم جایی برا رفتن نیست ، (شهرستانه) چاره ای جز آسی کردن صاحبخونه ندارم ،صاحبخونه مون هی میاد از صب تا شب میشینه خونمون، میخام کاری کنم امسال بگه از اینجا برین چیکار کنم؟؟؟؟ هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃 1404/04/18 | 16:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ن_م_ی_د_ا_ن_م_خ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 8400 عاصی درسته دوستم همون باشه هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃
ابوریحان_درونی عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 2802 جواب سوالتو نمیدونم عزیزماما هر جا رفتی سعی کن جایی رو اجاره کنی که نزدیک صاحب خونه نباشیو اینکه با همسایه ها و صاحب خونه هیچوقت صمیمی نشو هیچوقتتتتخودم این روزا رو گذروندم یه روز میرسی به حرفم امروز لبخند زدی؟ یادت باشه همیشه اونی که خونسرده، برنده ست
ن_م_ی_د_ا_ن_م_خ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 8400 جواب سوالتو نمیدونم عزیزماما هر جا رفتی سعی کن جایی رو اجاره کنی که نزدیک صاحب خونه نباشیو اینکه با ... من صمیمی نمیشم ،یهو میان در میزنن میان تو، بدم میاد هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃
ابوریحان_درونی عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 2802 من صمیمی نمیشم ،یهو میان در میزنن میان تو، بدم میاد خب وقتی رو ندی دیگه نمیاندرو باز نکن بگو حموم بودم و...... کلی بهانه هست وقتی میان باهاشون گرم نگیر حال احوال نکن امروز لبخند زدی؟ یادت باشه همیشه اونی که خونسرده، برنده ست