2777
2789

سلام اجاره ایم، اینجارو دوس ندارم، وضع مالی مون خوب نبود اینجا اومدیم حالا طبقه پایین صاحبخونه هست آدم خوبی نیستن درو محکم میکوبن ساختمون میلرزه ،هربارم بگیم محل نمیدن ،الان وضع مون خوب شده، شوهرم جای اینکه خونه رو عوض کنه میگه خوبه همینجا بمونیم ،نه پارک هست نه جایی برا گردش، بچه کوچیک دارم همش خونه ایم جایی برا رفتن نیست ، (شهرستانه) چاره ای جز آسی کردن صاحبخونه ندارم ،صاحبخونه مون هی میاد از صب تا شب میشینه خونمون، میخام کاری کنم امسال بگه از اینجا برین چیکار کنم؟؟؟؟ 

هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب سوالتو نمی‌دونم عزیزم

اما هر جا رفتی سعی کن جایی رو اجاره کنی که نزدیک صاحب خونه نباشی

و اینکه با همسایه ها و صاحب خونه هیچوقت صمیمی نشو هیچوقتتتت

خودم این روزا رو گذروندم یه روز میرسی به حرفم

امروز لبخند زدی؟                                                       یادت باشه همیشه اونی که خونسرده، برنده ست  

جواب سوالتو نمی‌دونم عزیزماما هر جا رفتی سعی کن جایی رو اجاره کنی که نزدیک صاحب خونه نباشیو اینکه با ...

من صمیمی نمیشم ،یهو میان در میزنن میان تو، بدم میاد 

هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃
من صمیمی نمیشم ،یهو میان در میزنن میان تو، بدم میاد

خب وقتی رو ندی دیگه نمیان

درو باز نکن بگو حموم بودم و...... کلی بهانه هست 

وقتی میان باهاشون گرم نگیر حال احوال نکن

امروز لبخند زدی؟                                                       یادت باشه همیشه اونی که خونسرده، برنده ست