2777
2789

خانما من از اسفند ماه قرص ال دی استفاده میکنم خواستم بدونم دیگه نیازی نیست که طبیعی هم جلوگیری کنم؟

مامانم میگه بعد از اینکه داداشم دنیا اومد ۱۸ سال قرص استفاده میکرد بدون اینکه پیشگیری طبیعی کنه و باردار هم نشد 

من هیچ داروی دیگه ای استفاده نمیکنم هرشب هم ساعت ۹ و دقیق سر ساعت استفاده میکنم ۵ روز بعد از قطع قرص هم پریود میشم و برای اطمینان هم از روز اول پریود شروع میکنم باز استفاده میکنم 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

پیشگیری طبیعی رو دکترا اصلا روش پیشگیری حساب نمیکنن چون هیچ پیشگیری ای در کار نیست 

قرصو درست مصرف کنی هیچی نمیشه فقط هر ۶ ماه چکاپ کبد و فشار خون انجام بده معاینه سینه هم یادت نره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیشگیری طبیعی رو دکترا اصلا روش پیشگیری حساب نمیکنن چون هیچ پیشگیری ای در کار نیست قرصو درست مصرف کن ...

ببخشید سینه برای چی ؟

قرص راه خوبی واسه جلوگیریه به نظرم این طور که میگی منظم میخوری نیازی به جلوگیری طبیعی نیست باردار هم ...

آره هیچ جوره بچه نمیخوام 

دستگاه گذاشتم خونریزی کردم آمپول زدم خونریزی کردم کاندوم هم اون نمیتونه ، همین قرص برام خیلی خوبه نه حالت تهوع میده نه چاق میکنه خیلی راحتم پریودمم اوکیه 

چون قرص های پیشگیری ریسک سرطان پستانو بالا میبره

آهان آخه یه ماما بهم گفت از سرطان رحم جلوگیری میکنه ولی اینو نمیدونستم ممنونم