2777
2789

به جز خونه و ماشین 

منظورم هزینه عروسی و کمک در خرید لوازم منزل و خرج‌های جانبی مثل نامزد بازی و اینا هست

البته در سطح متوسط به بالا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم یه سری رسم و رسومات حذف بشه کلا بهتره 

واقعاً هیچ جا انقدر رسم و بریز بپاش ندارن 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

کالا خودم دخترم ولی میبینم دخترا توقعشون خیلی بالاست و هر کم کاری رو میزارن به حساب تالایق بودن مرد

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

۲ ۳ میلیارد

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

حالا نه که اینایی که زن میگیرن همه چی رو نامبر وان برگزار میکنن

تو همین نی نی سایت نه بهشون طلا میخرن نه لباس و..

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

یه عقد خوب حداقل ۲۰۰ هزینه داره

یه تیکه طلای عقد حداقل ۱۰۰ ملیون

حلقه ازدواج حداقل ۳۰ تومن

یخچال ایرانی۸۰

لباسشویی ایرانی۳۵

فرش۲۴

تلوزیون۳۰

سرویس چوب کف قیمت۱۵۰

عروسی رو نمیدونم