2777
2789

برای ترک همیشگی گناه 

اراده ی قوی و بالایی داشته باشه ؟؟؟

دقیقا چیکار کرده که خودشو حفظ کرده در برابر هر کوچکترین گناهی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تصمیم گرفتم دیگه کسی رو مسخره نکنم بعضی وقتا از دستم درمیره ولی بازم تمرین میکنم خیلی خیلی بهتر شدم

واقعا میبینی آدم چقد سبک میشه 

انگاری خدا بیشتر از قبل دوسش داره وقتی توبه میکنیم

خیلی تصمیم خوبی گرفتی انشاءالله خدا کمکت کنه ترک گناه برکت زیادی توی زندگی میاره فقط مواظب شیطان باش ...

اگه شیطان میخواست سست کنه به فکر این نبودم ترک گناه کنم😭

مرسی قشنگم انشالله همچنین 

اگه شیطان میخواست سست کنه به فکر این نبودم ترک گناه کنم😭مرسی قشنگم انشالله همچنین

آخه اول گفتم اراده نمیخاد بخاطر اون گفتم چون اشتباه گفتم ترک گناه اتفاقا اراده قوی میخاد

انشاءالله موفق باشی

آخه اول گفتم اراده نمیخاد بخاطر اون گفتم چون اشتباه گفتم ترک گناه اتفاقا اراده قوی میخادانشاءالله مو ...

مرسی عزیز دل🙂انشالله همچنین 

ته واقعا اراده ی قوی دارم قول مردانه و شرفانه به خودم دادم

واقعا میبینی آدم چقد سبک میشه انگاری خدا بیشتر از قبل دوسش داره وقتی توبه میکنیم

خیلی 

البته من بیشتر از خدا بنده هاش برام مهم بودن که کاری نکنم دلی بشکنه ازم امیدوارم تا همیشه باهام بمونه و دیگه برنگردم به قبل

خیلی البته من بیشتر از خدا بنده هاش برام مهم بودن که کاری نکنم دلی بشکنه ازم امیدوارم تا همیشه باهام ...

هرکاری میکنی فقط بگو این گناه رو گذاشتم کنار بخاطر خدا این خوبی رو انجام دادم به خاطر خدا 

اون موقع می بینی چقد زندگیت از این رو به اون رو شده🙃🥹