2777
2789
ن نکروز همراه با تورم و قرمزی و گز گز و درد خیلی زیاد همراهه

با خواهرم با هم رفتیم زدیم اون خیلی خیلی زیاد درد داره و سفیدیش هم بیشتر منه ولی قرمز و اینا نشده

نه خواب راحتی دارم‌،نه مایلم به بیداری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خواهرم با هم رفتیم زدیم اون خیلی خیلی زیاد درد داره و سفیدیش هم بیشتر منه ولی قرمز و اینا نشده

بستگی به بدن داره ژل گونه همه کبود میشن اما من تو مطب بودم برای یه نفر زدن کبود نشد اصلا

یک عدد چپی 

ممنوون از چند نقطه زد دردش زیاد بود از نیم رخ و سه رخ ضایع نیست

من بدون بی حسی زدم به لیدوکائین حساسیت دارم 

دردش قابل تحمل بود برام 

نه اصلا ضایع نیست دوسش دارم فرمش کاملا طبیعیه

برای چونه تو تزریق اول دو سی سی زیاد بوده بخاطر همینه درد زیاد دارید یدونه مسکن بندازید ...بافت نکروز شده قرمز و متورم میشه بعدم یواش یواش  زخم میشه پوست

ژل لب هم میزدی حداقل

اینو قبلاً زدم لبم باریکه زیاد راضی کننده برام نبود

یه بارم آنزیم زدم پیش یه دکتر دیگه دوباره زدم بد نشد ولی اون جوری ک میخواستم نشد دیگه نمیزنم

برای خنده قبلش ارایش داشتی یعنی بعدش میشه صورتو شست یاباید بدون ارایش بریم🧐

میتونی با آرایش بری بعضی وقتا پزشکا ژل شستشو دارن بهت میدن ولی من بدون آرایش میرم راحت ترم چون بعدش هم نمیشه صورتت بشوری