2777
2789
دقیقاا چه قشنگ گفتی خودم اینجوری بودم منتظر یه معجزه بدون هیچ تلاشی

من خودمم قبلا یجورایی همینطوری بودم 

فکر میکردم همه چیز صد درصدی به شانسه

- ز غوغای جهان فارغ -  ‌‌        ‌                            ‌‌        ‌‌      نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودمم قبلا یجورایی همینطوری بودم فکر میکردم همه چیز صد درصدی به شانسه

آره دقیقاا ولی باید تلاش کرد خیلیی تلاش کرد بی خوابی کشید حتی شکست بخوری تا بالاخره به نتیجه برسی

من اینجوری هستم البته تلاش می‌کنم توی اینستاگرامم مطلب و پست علیه اون چیزی که براش دعا می‌کنم زود تر نابود بشه، می‌گذاشتم و تا الآن خداوند نتیجه‌ی تلاش‌ها و دعا های من را داده، در مورد قسمت دوم مطلبی نوشتید راستش توی اینستاگرامم به چندین نفر برای ازدواج دائم دایرکتی دادم که چون خلاف قوانین اینستاگرامی بود یعنی پلتفرم شرکت متا، مناسب ازدواج و همسریابی نیست پیجم را حذف کردند البته سایت همسریابی توی گوگل زیاد است اما پولی هستند یعنی من ساکن فقیر نشین ترین محله در کرمانشاه هستم و محله‌ی ما محله‌ی اراذل و اوباش هست خودم هم چون متولد روستا هستم توی فامیل کسی را برای ازدواج ندارم یعنی دهاتی هستند و خوشم نمیاد من عاشق گرفتن اقامت اروپا از طریق ازدواج هستم و خداوند تا اندازه ای دعا هایی که کردم را دارد مستجاب می‌کند منظورم ازدواج با اروپایی ها ست

اینجا بودنم به علت کندی اینترنت است