به نظرتون مشکلی هست توبارداری بری سفر🤔🤔🤔من بارداری اولم رفتم مسافرت سه ماهه اول
میشه ازتجربیاتتون بگید که استفاده کنیم
توسفراذیت شدید؟
چه کارهایی انجام دادید؟
باچا وسیله ای سفرکردید؟؟
آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...
من من حامله م میخوام برم سفر( الکی خودمو گول میزنم)😟😟😟
. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر دیدم که میگما ...... (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر دیدم که میگما ...... (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
نمیتونم دست خودم نیس یعنی میشه ۳ روز دیگه پری نشم😓😓
من ماه پیش رفتم خونه ی بابام واسه ی زایمانم بمونم طاقت نیاوردم هفته پیش پاشدم با همسرم اومدم باز فردا برمیگردم خونه بابام😁😁
تو مدت بارداریم هم کلا هر ماه میرفتم خونه بابام
ایندفعه رو خیلی میترسم خدا بخیر بگذرونه فقط🙏🙏
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔