2777
2789
عنوان

سلام بیاین کمک

63 بازدید | 17 پست

من حدود دوهفته پیش با یه آقایی آشنا شدم ک ایشون گفتم جدا شدن از همسر سابقشون 

من خودم هم جدا شدم و یه دختر

ایشون گفتن ک میخوان با من باشن و پیشنهاد دوستی دادن من گفتم اهل همچین روابطی نیستم که ایشون گف قصدشون ازدواجه و می‌خواد یکم آشنا بشیم من گفتم نه و از ایشون اصرار تا یه هفته چت کردیم‌بعد یه هفته زنگ زد ب گوشیم و تلفنی صحبت کردیم من گفتم اهل این نیستم باهات رابطه داشته باشم یا چیزای دیگه ای از‌من بخوای قبول کرد همه رو‌ گف من با همه چیزت اوکیم الان حدود یه ماهه باهم تلفنی صحبت می‌کنیم تو این مدت دوبار دیدمش ولی تو این دوبار فقط صحبت کردیم چیز دیگه ای بینمون نبوده تو این مدت یه بار باهاش کات کردم گفتم برو من واسه تو‌نیستم ب دردت نمیخورم بخاطر اینکه دیدم مدام می‌خواد منو ببینه و با من بره بیرون گفتم شاید خیلی چیزای دیگه هم‌بخواد هم اینکه ما تو یه شهر کوچیک هستیم من استرس دارم ک ب کسی بگه یا برام بد بشه خیلی میترسم اما نرفت یعنی بعد یه روز دوباره بهم زنگ زد و بیخیالش نشد 

باز باهم صحبت کردیم و من خیلی سرد جواب تلفناشو میدادم خیلیا رو‌جپاب نمیدادم پیام نمیدادم زنگ نمیزدم از هر ده تا تماس اگ یکیو جواب میدادم یا نه اما اون بود همچنان یه شب خیلی ناراحت شد گفت تو حتی نمیای ببینمت نه زنگ‌میزنی‌نه اصلا من برات مهمم‌تلفن قطع کرد و رفت باز دوباره برگشت 

گفتم ب خانوادت بگو میگه میگم یکم زمان بده آشنا بشیم تا اینکه دیشب‌بهم گف ازم می‌خواد که یه شب باهم باشیم من خیلی ناراحت شدم و گفتم امکان نداره نمیتونم اون کلی دلیل آورد ک من دوست دارم و از این حرفا ولی در نهایت راضی شد که حرف من باشه بهش گفتم برو‌من ب دردت نمیخورم همه حرفامو هم بهش زدم اما نمیره 

نمیدونم قصدش چیه من خیلی استرس دارم به نظرتون چی تو فکرشه چرا نمیره هرچی میگم و همه چیزمو قبول کرده من شاید حتی نتونم تلفنی باههاش صحبت کنم 

گف ب مامان و باباش از من گفته ولی من مطمئن نیستم‌که راست میگه یا نه 

اگه معیارهات رو نداره کلا خطت رو عوض کن. این مدل مردها فقط می‌خوان به دست بیارن و بعد رها کنند. نمیشه در مورد همه گفت این رو ولی وقتی اینهمه پاپیچت میشه احتمالش هست حدس من درست باشه فقط میخواد به دستت بیاره و بعد ولت کنه .

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اگه معیارهات رو نداره کلا خطت رو عوض کن. این مدل مردها فقط می‌خوان به دست بیارن و بعد رها کنند. نمیش ...

میترسم 🥲🥲🥲میترسم برام درد سر درست کنه 

هرچی هم خودم میگم نمیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسم 🥲🥲🥲میترسم برام درد سر درست کنه هرچی هم خودم میگم نمیره

تو چرا نمیخوایش؟!اگه دلایلت منطقی هست حتما به حرف عقلت گوش کن و خیلی قاطع بایست جلوش

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

تو چرا نمیخوایش؟!اگه دلایلت منطقی هست حتما به حرف عقلت گوش کن و خیلی قاطع بایست جلوش

بخاطر اینکه من بار اولمه وارد این روابط شدم شرایطم حساسه میترسم نمیدونم چرا یه دلهره دارم میترسم ب کسی بگه یا کسی بفهمه برام درد سر درست کنه 

یه حس بدی دارم خوشم ترس و استرس

بخاطر اینکه من بار اولمه وارد این روابط شدم شرایطم حساسه میترسم نمیدونم چرا یه دلهره دارم میترسم ب ک ...

سر اینا رد می‌کنی یا مشکل دیگه هم داره

سر اینا رد می‌کنی یا مشکل دیگه هم داره

سر همینا فعلا تو این مدت کم چیزی ازش ندیدم

یعنی تو هرچی فکر کنی من بهش گفتم ک بره اما نرفته 

گفتم من مریضم فلانم 

حتی ب من گف بیا تو رو با ابجیم آشنا کنم 

یه چیزای کوچیک داره ک خوشم نمیاد مثلا زنجیر میندازه دستبند دستش میندازه من خوشم نمیاد 

ب من گف ک قبلا رابطه داشته اما الان با هیچ‌کسی نیس 

گف اهل قلیونه

همینا فقط 

سر همینا فعلا تو این مدت کم چیزی ازش ندیدمیعنی تو هرچی فکر کنی من بهش گفتم ک بره اما نرفته گفتم من م ...

اگه حس خوب نمی‌ده بهت ردش کن

عزیزم نمیدونی چطوری اسمم رو تغییر بدم؟

باید درخواست بدی به نی نی یار چون پست و تاپیک هات کمه شاید عوض کنند برات برای من رو که عوض نکرد

چی بگم بهش ک بره اصلا رفتنی نیس😂 تو ذهنم بود ک بگم شوهر سابقم می‌خواد بر گرده 🤣

بلاکش کن خب

بد بختانه آدرس خونمو داره 🤦‍♀️

حالا اولیه اگه یه مدت سردی برخورد کنی و جواب ندی خودش ول میکنه