2777
2789
عنوان

خانوما حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 28 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به هرحال کار شما اشتباه بوده. حرف اشتباهیم زدید. من بودم از دلش درمی آوردم.

ولی به نظر خودم پول خودمو میتونم هر جوری دوست دارم خرج کنم

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
کارم اشتباه بوده؟

حالا پیش اومده دیگه ، ولی باهاش صحبت کن و بگو که بهش افتخار میکنی که داره کار میکنه و منظوری نداشتی از این حرف ، مرد ها غرور دارن ، خیلی زود میشکنن ، اونم با حرف های نزدیک ترین آدم زندگیشون

میدونم ازش نخواستی برات بمیرم ولی اون مرده غرور داره مسئولیت و بار این زندگی روش دوش اونه از نظر قان ...

من همسرم خیلی با عرضه هست ولی پول تو دستش نمی‌مونه  هرچی درمیاره میندازه روحسابش من میگه تو بهتر تو دستت میمونه مرد زن مدیریت کنند مهم نیست مهم اینه غرورش لطمه نخوره

نه بابا اون بگه هیچی نداریم یعنی حداقل پنج تومنی داره

خب عزیزم ایشون استرس میکشه تا آخر ماه شاید یه هزینه ناخواسته  پیش بیاد . زندگیه خودتونه ها هرجور صلاحته ولی بنظرم قبل اینکه کاری کنی به همسرت خبر بده مثلا دیشب میگفتی فردا میخوای بچه رو ببری کلاس نقاشی ثبت نام کنی

الان یعنی چیکار کنم

به اینجور چیزها میگن پیشامد

پیش میاد 

الان فقط آرامشتو حفظ کن یه متن عاشقانه بنویس بفرست ازش معذرت خواهی کن و بگو متوجهم که ناراحتت کردم 

و بهش اطمینان بده که توی این مسیر تنها نیست و توام کنارش هستی و نباید احساس تنهایی بکنه 

آخرشم یه دوستت دارم بنویس بره دیگه ایشالا که بشوره ببره من آخرین سنگرم متن عاشقانه هست

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

حالا پیش اومده دیگه ، ولی باهاش صحبت کن و بگو که بهش افتخار میکنی که داره کار میکنه و منظوری نداشتی ...

وای خدا

چقدر کار ما زنا سخته

هم پس انداز میکنم تو خرج ها کمکش کنم

هم چون کمکش کردم باید از دلش دربیارم

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
به اینجور چیزها میگن پیشامدپیش میاد الان فقط آرامشتو حفظ کن یه متن عاشقانه بنویس بفرست ازش معذرت خوا ...

مرسی ازت

من همسرم خیلی با عرضه هست ولی پول تو دستش نمی‌مونه هرچی درمیاره میندازه روحسابش من میگه تو بهتر تو ...

آره فداتشم آدم‌ها باهم فرق میکنن این موضوع کاملا شخصی و توافقی هست مهم اینه که اون دو نفر باهم چه توافقی میکنن و بهش پایبند باشن 

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

اشتباه اولت اینه که واقعا بد صحبت کردی

اشتباه کردی که با پول و پس انداز خودت ثبت نام کردی

کلاس نقاشی آنقدر هم واجب نبود که حتما سر تایم ثبت نام کنی بهتر بود با همی حوصله و صبر و زبون خوش از خودش پول میگرفتی

یه تایمی میشه مشکلی پیش میاد که واجب و اورژانسی هست و ۱۰۰ تومن هم ۱۰۰ تومنه و نداری شوهرت هم لج میکنه میگه من ندارم میخواستی ثبت نام نکنی

وای خداچقدر کار ما زنا سختههم پس انداز میکنم تو خرج ها کمکش کنمهم چون کمکش کردم باید از دلش دربیارم

این زندگی دو نفره اس ، و این شرایطو جامعه درست کرده ، وگرنه قدیما یه نفر میتونست خرج دوتا خانواده رو بده ، من خودم 5 سال پا به پای شوهرم تلاش کردم و کار کردم ، تا الان خداروشکر تونستیم هم خونه بخریم هم ماشین خوب ، زندگیو برا خودتون سخت و زننده نکنید ، قدر همو بدونید ، بعضی وقتا خیلی زود دیر میشه