2777
2789
عنوان

خانوما حق با منه یا شوهرم

218 بازدید | 28 پست

این ماه یکم خرجمون زیاد شد برای اقساط و فلان

قرار بود بچه رو کلاس نقاشی ثبت نام کنیم

من رفتم ثبت نام کردم و جلسه اول شروع شد و اومدم

شهریه هم 900 تومنه چون میدونستم شاید همسرم نتونه بده روی پول خودم حساب کردم

الان زنگ زده بهش گفتم اعصبانی شده که پولاتو بده کلاس این ماه دیگه هیچی نداریم.منم گفتم می‌دونم رو پول خودم حساب کردم.گفت نه ببین دیگه این ماه چیزی نداریم

منم گفتم من ازت پول نخواستم می‌دونم عرضه دارم رو پول خودم حساب کردم

گفت یعنی من عرضه ندارم؟آره؟

گفتم نه من همچین چیزی نگفتم

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

قربونت برم تو که میبینی شرایط جامعه اینقدر وحشتناکه پیر و جوون و زن و مرد همه گیر پول هستن چرا اینقدر تند حرف زدی

می‌گفتی پس انداز داشتم آرامشتو حفظ میکردی

وقتی به غرور یک مرد ضربه میزنی اون مرد دیگه چجوری مرد بشه برات مردونگی کنه

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قربونت برم تو که میبینی شرایط جامعه اینقدر وحشتناکه پیر و جوون و زن و مرد همه گیر پول هستن چرا اینقد ...

بخدا همیشه حواسم هست بهش.اونم همینطور.کار غیرمنتظره ای نکردم.میدونست میرم کلاس نقاشی اما نمیدونست برای ثبت نام.منم ازش پول نخواستم که

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
عزیز همسرت میگه این ماه هیچ پولی ندارین شما میگی با پول خودت ۹۰۰ بچتو کلاس نقاشی ثبت نام کردی؟؟؟؟ ال ...

نه بابا اون بگه هیچی نداریم یعنی حداقل پنج تومنی داره

منظورش اینه کلاس واجب نبود. شما همون روز باید دوباره میگفتی میخوای بری ثبت نام کنی .

گوشی آنتن نامیده.در روز فقط یه بار میتونم باهاش حرف بزنم اونم اگه تماس گرفت

کاری به این اتفاق ندارم ولی به نظرم کاش قبلش به همسرتون میگفتین که بچه رو میخواین ثبت نام کنید و هزینه هاشم خودتون میدین ، تو این اوضاع و وضعیت گرونی ، به اونی که نون درآور خونتونه با محبت رفتار کنید ، فشار جامع لهش کرده ، لااقل شما بهش فشار نیارید 

کاری به این اتفاق ندارم ولی به نظرم کاش قبلش به همسرتون میگفتین که بچه رو میخواین ثبت نام کنید و هزی ...

کارم اشتباه بوده؟

بخدا همیشه حواسم هست بهش.اونم همینطور.کار غیرمنتظره ای نکردم.میدونست میرم کلاس نقاشی اما نمیدونست بر ...

میدونم ازش نخواستی برات بمیرم ولی اون مرده غرور داره مسئولیت و بار این زندگی روش دوش اونه از نظر قانونی اخلاقی عرفی هرچی

حالا اینکه تو انتخاب کردی کمکش کنی این نشونه ی لطف تو هست ولی همین هم براش احساس بی کفایتی میکنه اون دوست داره خودش مسائل رو مدیریت کنه اینجور که معلومه

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

خوب واجب بود کلاس نقاشی

آخه بچم علاقه داره یه ماه از تابستون مونده دیگه چون پایه اول زودتر شروع میکنم اول رو ،فقط یه ماه فرصت داره

میدونم ازش نخواستی برات بمیرم ولی اون مرده غرور داره مسئولیت و بار این زندگی روش دوش اونه از نظر قان ...

الان یعنی چیکار کنم