2777
2789
عنوان

دستگاه ضبط صدای مخفی

| مشاهده متن کامل بحث + 22707 بازدید | 63 پست
با توجه به امضات پسرت يكساله هم نيست.كي نگهش ميداره؟ از بعد زايمان اينطوري شد يا حاملگي؟؟

فک کنم روزا پیش مادرشه شبام پیش خودش

میگفت براش پرستار میگیرم

۹.ماهشه دلم براش خیلی تنگ شده 

بعداز زایمانم اینطوری شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخرش  چه  فایده  ای  داره ؟؟ مثلا  اگر  پای  یه  زن  دی ...

اخرش از جداییم خردسند میشم بهم ثابت میشه که مشکل از من نبوده 

دستشم پیش خونواده ش رو میشه چون باباش میگه پسرم من اینکاره نیس از حرص تو اینارو میگه 

فک کنم روزا پیش مادرشه شبام پیش خودش میگفت براش پرستار میگیرم ۹.ماهشه دلم براش خیلی تنگ شده  ...

آخي ... دلم كباب شد براي تو پسرت ... آدم سر از كار بعضي از اين مردها درنمياره واقعا ... انشالله كه درست ميشه

اخرش از جداییم خردسند میشم بهم ثابت میشه که مشکل از من نبوده  دستشم پیش خونواده ش رو میشه چون ...

اگه باباش الان این حرفو میزنه بعدا که ببری و ثابت کنی هم میگه پس حتما تو یه مشکلی دشاتی که پسرم به اینجا کشیده شده 😊

یا میگه همین کارا و شک کردنت به اینجا رسونده

پس بیخود دنبال ثابت کردن این چیزا نباش

اگه باباش الان این حرفو میزنه بعدا که ببری و ثابت کنی هم میگه پس حتما تو یه مشکلی دشاتی که پسرم به ا ...

خب میگی چیکار کنم الاناین طلاق دومم میشه سرمو چه جور بلند کنم پیش دوست و اشنا 

خودم راضی به طلاق نیستم به خدا 

مشکلمونم تا این حد نبوده که به طلاق ختم شه نمیوونم چه خاکی سرم کنم