2777
2789
عنوان

دستگاه ضبط صدای مخفی

| مشاهده متن کامل بحث + 22715 بازدید | 63 پست

صدا سندیت نداره.فیلم بگیر

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فبلش واقعا عالی بود همه تو شک بودن این همه محبت میکنه ۵ ماهیه عوض شده میگه یه ذره بهت احساس ندارم ب ...

الهی منم درحال طلاقم دلم برا بچه هامون فقط کبابه 

من خوشبخت میشم چون به قدرت خدا اعتماد دارم😍😍😉😉
چقققققققد بدم میاد از شک و دودلی😕

عزیزم شک و دو دلی ندارم خودش خیلی راحت گفت رابطه دارم میگه یکی دیگه رو دوست دارم البته ظاهرا منظورش عشق ۲۰ سال پیششه که زن بیچاره الان ۳، ۴ تا بچه م داره ولی این همه ش تنو میلرزونه اون خانومه که بی خبره 

میخام ببینم راس میگه واقعا با کسی در ارتباطه بشه سند واسه م

چون خونواده ش اون مقصر نمیدونن البته طبیعیه 

اخرش  چه  فایده  ای  داره ؟؟ مثلا  اگر  پای  یه  زن  دیگه  در  کار  باشه   یا  اینکه   نه   دلایل   دیگه  داشته  باشه    چه  تاثیری  رو  عکس العمل  شما  داره ؟؟ اینو  میشه  بگی ؟؟     اصلا  خودت  تزش  سوال  کردی  ازش  که  چرا  همچی  حرفی  میزنه ؟؟ بالاخره  یه  دلیلی  میگه  دیگه 

خدا مشکلت رو حل کنه گلم .یکی از دوستام دستگاه رد یاب گذاشت تو ماشین همسرش البته ضبط صدا هم داشت .اینجوری همسرش رو گیر انداخت .

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞