2777
2789

من از وقتی باردار شدم زیاد تو جمع نمیرم دیروز یه چند ساعتی تو جمع بودم ول کن نبودن که شکمت تیزه بچه ات پسره 

در صورتی که از اول سونوگرافی گفته دختره الانم دستگاه ها خیلی پیشرفته است امکان نداره اشتباه بگه 

تازگیا کسی رو دیدید سونو خوب و حاذق اشتباه گفته باشه؟ 

یه جوری شدم اخه همه وسایل دخترونه خودم و همسرم کلا با حس دختر ...

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   

سونو درسته گلم

به حرف مردم توجه نکن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ عجیب ک ب دستگاها شک کردین 😐

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

مردم شدن علامه دهر 

درباره هرچی نظر میدن 

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍