2777
2789

واییییی دلت غنج میره میخوای دوباره اون صحنه تکرار شه

ت چشای هم نگاه میکردیم حس کردم به برقی ت چشاش هست جفتمونم زل زده بودیم ت چشای هم🥲

دعا کنید بیاد اعتراف کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من بیشتر استرس‌میگیرم میگم خدایا صورتم چشه نکنه رستم نکنه موهام خراب شده 🥺😂

من قشنگ نزدیکم بود داشتیم حرف میزدیم هی به بهانه های مختلف ازم سوال میپرسید میخندید مدام وقتی حواسم نبود نگام میکرد

بچه‌ها من یه مشکلی برام پیش اومده.نمیدونم چیکار کنم.یه برادر شوهر دارم فوق‌العاده خوبه،ینی واقعاً تاحالا چیزی ازش ندیدم.ولی متوجه هستم که یوقتایی که حواسم نیس،زیرچشمی زل میزنه بهم.نمیدونم یجوری میشم.بعضی از رفتاراشو قشنگ متوجه میشم که بخاطر من می‌کنه.ولی تاحالا اصلا به روی خودم نیوردم.نمیدونم.میترسم.بنظرتون چیکار کنم.

ای خدا چقد حس لطیف و زیبایی ایشالا که سرنوشتتون یکی باشه جان دلم 🥺

مرسییی عزیزممم ایشالااا

دقیقا یه سوال و تا الان ۳ـ۴ بار ازم پرسیده منم از استرس هی میخواستم بحث و تموم کنم طفلک دیگه چیزی نگفت🥲😂