2777
2789

دیگه هیچی رو باور ندارم. نه عشق، نه وفا، نه دل‌بستن... همش یه دروغِ قشنگ بود که یه روزایی توش زندگی می‌کردم. حالا می‌بینم همه‌چیز می‌گذره، مثل یه موج می‌آد و می‌ره. امروز یه آدم رو دوست دارم، فردا نه. پس‌فردا شاید یه چهرهٔ دیگه تو ذهنم بمونه.  

شوهرم بهم ثابت کرد که عشق فقط یه کلمه‌ست. پشتش یا خیانت خوابیده، یا بی‌تفاوتی. منم دیگه دل نمی‌بندم. نه بهش، نه به هیچکس. شاید روزی از یه نگاه مرد غریبه دلگیر بشم، یا از یه لبخند غریبه دیگه ای گرم... ولی فردا همه‌چیز محو میشه. مثل خودم که تو این زندگی کم‌کم محو شدم.  

حالا دیگه فرقی نمی‌کنه. متأهلم، ولی تنهام. با یه آدمِ دیگه هم باشم، بازم تنهام. چون می‌دونم آخرش همه‌چیز می‌پره... همونطور که دلِ من پَرید. عشقی وجود نداره.این اسمش نوسانات هورمونیه که اشتباه بهش عشق میگن.لااقل در مورد من اینطوری صدق میکنه.بقیه رو نمیدونم!!! 

دیگه حتی تو چشمای خودم هم نمی‌تونم نگاه کنم. همون آدمی که روزی از خیانتِ شوهرم اشک می‌ریخت، حالا خودش شده یه دروغگو... یه آدمِ آشنا.  

اولش فکر می‌کردم فقط اونه که بلد نیست وفا داشته باشه. بعد فهمیدم منم از همون خاکم. یه روز دل‌می‌بندم، فردا فراموش می‌کنم. امروز با یه نفر می‌خندم، فردا پیش یه نفر دیگه  دردودل میکنم. نه عذاب وجدان می‌گیرم، نه ترس. انگار اصلاً قلبم یه تیکه یخه.  

شاید تقصیر همون روزاییه که گریه کنان می‌پرسیدم: "چرا بهم خیانت کردی؟" حالا خودم جواب رو می‌دونم... چون آدما همینن. چون منم دقیقاً مثله اون شدم.  

تنها فرقمون اینه که اون هنوز دروغ می‌گه، ولی من دیگه حتی دروغ هم نمی‌گم... راستش رو هم به کسی نمی‌گم. همین‌طور می‌رم، از این به اون، بی‌حس، بی‌وفا... یه آدمِ مردهٔ زنده.  

یه روز گریه می‌کردم که "چرا منو تنها گذاشتی؟  

حالا می‌خندم به اون اشکا...

چون آخرش فهمیدم:  

تنها اون نبود که رفت... منم دیگه همون آدمِ قبل نیستم.

زندگی متاهلی به من یاد داد که همه چیز و همه کس بعد از چند سال عادی میشه. حتی کسی که عاشقش بودی و از نگاهش به دختر غریبه اذیت میشدی. چون  برام عادی شده الان اصلا اذیت نمیشم منم شدم یکی مثل خودش. دیگه وابستش نیستم. نه تنها وابسته اون بلکه وابسته هیچ مردی نیستم. مردها فقط مثل یه سرگرمیه گذرا هستن برام ولی کاش شرایط جدایی رو داشتم.اگه جدا میشدم شاید دیگه هیچ وقت ازدواج نمیکردم.وارد رابطه میشدم ولی ازدواج نه!!!چون از عادی شدن طرف مقابل برام میترسم!!! 

یه روز می‌گفتم: عاشق‌ترینم..  

امروز می‌خندم به حرفام...  

همون‌قدر مسخره که خودِ عشق بود

منم اون لولیتا عروس حجله بسته/که شده حالا عروسک شکسته!!! 

اولش  یه خوش اومدن ساده اس

بعدش میشع وابستگی

سالها بعد شاید بشه عشق

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش یه خوش اومدن ساده اسبعدش میشع وابستگیسالها بعد شاید بشه عشق

ولی واسه من برعکسه!!! عادی میشه برام. مگر اینکه طرف خیلی حرفه ای باشه و بتونه منو با حرفاش و کارهاش عاشق خودش بکنه ونگه داره! 

همش میل.جن.سیه بابا چه عشقی 

منم پسر همسایم رو دوست داشتم پارسال براش گریه میکردم اشک میریختم در حدی که دیگه داشتم کور میشدم 

الان که فکر میکنم واقعا عاشقش نبودم و دوسش نداشتم من اونو میخواستمش چون در نظرم خوشگل بود همین!!عشقی در کار نبود احساسی در کار نبود 😂😂😂

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
همش میل.جن.سیه بابا چه عشقی منم پسر همسایم رو دوست داشتم پارسال براش گریه میکردم اشک میریختم در حدی ...

دقیقا درکت میکنم! 

ولی واسه من برعکسه!!! عادی میشه برام. مگر اینکه طرف خیلی حرفه ای باشه و بتونه منو با حرفاش و کارهاش ...

مردا اصلا عاشق نمیشن 

شوهر تو چی بهت گفته بود 

گفته بود اگه نباشی میمیرم؟!

بی تو نمیتونم؟!

تا چن وقت از این حرفای قشنگ زد؟

تهش چه بلایی سرت اورد ؟؟

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

متاسفانه مرد بد زنو دچار چالش میکنه

چیزی هم که اکثر مواقع میگیم عشق همون بالاپایین هورموناست

و اگرم اون نباشه از کمبود هامونه

که یه نفر میاد و انگار بلده پر ش کنه،،ولی  اونم میزاره و میره

من به جایی رسیدم که تصمیم گرفتم عشق و عاشقی و ببوسم بزارم کنار و دیگه هرموقع از کنار پسری رد شدم نگاش نکنم 

همین چشا و نگاه ها زندگی ادم رو از این رو به اون رو میکنه 

اسیر کسی میشی که نباید بشی

مردا اصلا عاشق نمیشن شوهر تو چی بهت گفته بود گفته بود اگه نباشی میمیرم؟!بی تو نمیتونم؟!تا چن وقت از ...

جالبه اصلا اینا رو هم بهم نگفته بود. چچرا ولی خیلی کم. منتها میدونی چیه از نظر من ادمی که تازه وارد زندگیم میشه برام جذابه اما با گذشت زمان عادی میشه دیگه اون جذابیتو برام نداره. شاید به خاطر بی محبتیش باشه نمیدونم

من به جایی رسیدم که تصمیم گرفتم عشق و عاشقی و ببوسم بزارم کنار و دیگه هرموقع از کنار پسری رد شدم نگا ...

حالا نگاه هم کردی حتی دوست هم شدی عیبی نداره ولی مراقب باش دل نبندی و آسیب نبینی. ما باید خودخواه باشیم و پسرها رو فقط برای نیاز خودمون بخوایم دقیقا مثل خودشون. من که اینطوری شدم دیگه عاطفه ای برام نمونده. حتی شده ژرف اومده التماسم کرده ولی گذاشتمش کنار!!! چون دیگه باهاش بهم خوش نمیگذشته

حالا نگاه هم کردی حتی دوست هم شدی عیبی نداره ولی مراقب باش دل نبندی و آسیب نبینی. ما باید خودخواه با ...

خب خیلی ببخشید اونجوری هم هیچ فرقی با فا.حشه نمیکنیم 

دقیق مشکل من همینه منم یه مدت هثیده تورو داشتم بعد با خودم گفتم تهش به جای خوبی ختم نمیشه 

ای کاش نیاز نداشتیم 😔