2777
2789
عنوان

شما از این جمله چی برداشت میکنید ؟؟

291 بازدید | 23 پست

من و همسرم 8 ساله ازدواج کردیم ی پسر 4 ساله دارم سر خانوادها با هم مشکل داریم ینی با وجود اینکه خانواده من پسر نداشتن ب ابن خیلی محبت کردن منم تو خاستگاری کفتم بهش کسی ک لایق پسر بودن براشون باشه ولی همسرم اصلا اینطور نبود ینی بیان خونمون اصلا تعارف نمیکنه اصلا محل نمیکنه حرف نمیزنه بعد  کمکم اختلافمون شروع شد دخالتهای مادرش بطور غیر مستقیم بنی جوری با سیاست برخورد میکنه ک اگه بخاد از من بدی بگه اول خودش خوب نشون میده بعد حرفشو میزنه طوری ک همسرم فک میکنه من بدجنسم 

من تا دوماه پیش خودم بودم در مقابل خانوادش ولی دیگه تصمیم گرفتم مثل همسرم باشم  همسرم با وجود اینکه شغلشو دامدشو مدیونه پدر هست خونه خریدنشو با کمکهای اونا خرید ولی ی حس رقابت داره با خانوادم نسبت بهشون بدجنسه باهاشون سرده منم الان شدم مثل خودش تا اینکه هم صدای همسرم هم صدای خانوادش دراومد بهش گفتم ک اینه رفتارای توهم 

دیروز رفتیم مشاوره قبل از مشاوره همسرم وقت گرف بعد بمن گف گفتم کجا گرفتی کف اینجا کفتم مدرکش چی بود گفت نمیدونم خودت بپرس ز زدم پرسیدم نگو خود مشاوره بوده بعد وقتی رفتیم اونجا همسرم خیلی ارومه فک کرد من از اون رنام ک خیلی زرنگ باشم بروم اورد ک ز زدی پرسیدی مدرکش چیه بعد تو حرفاش بیشتر طرف همسرم بود تا من بهش گفتم کف نه اینجور نیس 

مثلا گفتم خانوادم میان میشینه حرف نمیزنه گف پس میخای چیکار کنه از اون ور میگف ب همسرم خانومت خانوادتو دعوت نیکنه ز میزنه بهش 

واقعا جوری برخورد کرد من فک کردم خیلی مشکلا از منه 

بعد وقتی اومدیم خونه در مورد سردی رابطمون حرف میزنم با همسرم نیگه ما جفتمون غرور داریم مثلا من با غرورم حتی نمیتونم برا رابطه بهت نزدیک بشم 😐😐 گفتم چرا اوایل اینجور نبودی ؟؟میگه اون موقع شهوتم زیاد بود بچه ها شما چه فکری میکنید این حرف ینی چی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اول خودت بدون اطلاع شوهرت برو یه مشاور ببین چی میگه ببین تو مشکلاته بوجود آمده کی بیشتر مقصره با خودت دودوتا چهارتا کن بعد شوهرتم ببر

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

نمیدونم چی بگم ولی فقط اینو میدونم که خیلی بده که خانواده ای امید ودلشونو میبندن به دامادشون اونوقت دامادم اینجوری میکنه...

عزیزم شما از اول باید جلوی این رفتارای شوهرتو میگرفتی که دربرابر خانوادت اینجوری نکنه حالام دیر نشده یه مشاوره خوب پیدا کن برو مشاوره دوباره باهم صحبت کنین ایشالا مشکل حل میشه ولی تا وقتی تغییر رویه تو اخلاق وکارش نداد شماهم همین روالو درمورد خانوادش پیش بگیر 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

واقعن نمیدونم چرا اینجوریه! 

ینی خانواده ای که داماد دوست ان و خیلی حامی و پشتیبان دختر و دامادن داماده یه جورایی آنرمال میشه و به عکس

مامان و بابای من بر عکس همه ان😥😥😥ذره ای سیاست بلد نیستن اونقد که از داماداشون توقع دارن از پسرشون ندارن...

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

بنظرم مشاور هم میتونه خرده شیشه دار باشه...خصوصن چون زنگ زدی مدرکش رو پرسیدی کینه اتو به دل گرفته😆

نمیدونم چی بگم ولی فقط اینو میدونم که خیلی بده که خانواده ای امید ودلشونو میبندن به دامادشون اونوقت ...

من از اون اول بهش گفتم ولی اصلا قبول نمیکرد خودشو میزنه ب ندونستن ب اینکه اصلا حواسش نبوده بعد اصلا در مورد مشکلات نمیتونه صحبت کنه فرار میکنه 

واقعن نمیدونم چرا اینجوریه!  ینی خانواده ای که داماد دوست ان و خیلی حامی و پشتیبان دختر و داما ...

کار درست رو خانواده شما می کنن عوضش شوهر شما بیشتر احترام می ذاره خانواده من که همه جور محبت کردن شوهرم محکومشون کرد بعدشم قطع ارتباط

ببین من فک می کنم همین سردی و فاصله و تنش های بینتون باعث سردی رابطه تون شده...و حرف همسرتم توجیه بوده شهوت همیشه بالاس البته خب شدت و ضعف داره بخاطر مسائل مختلف...و قطعن بخاطر دعواهای اخیر رابطه تون سرده

بنظرم مشاور هم میتونه خرده شیشه دار باشه...خصوصن چون زنگ زدی مدرکش رو پرسیدی کینه اتو به دل گرفته😆

اره همش افتخاراتشو کتاباشو بهمون معرفی میکرد از خودش تعریف میکرد توساعت مشاوره ما