2777
2789
عنوان

کی باخانواده‌ی شوهرش مشکل داره

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 41 پست
خودتون برادر ندارید؟؟خانواده شوهر محسوب نمیشید؟؟مثلا من خودم هم عروسم از اون طرف خانواده شوهر والا م ...

عزیزم منظورم این بود کمتر هست مثل شما

انشاالله همه باهم خوب باشند اما خب واقعیت چیز دیگه ای هست بهرحال کم و بیش مشکلات هست 

خدایا ااااااااااا شکرت

اوایل بحث داشتیم حالا ن اصلا

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منظورم این بود کمتر هست مثل شماانشاالله همه باهم خوب باشند اما خب واقعیت چیز دیگه ای هست بهرحا ...

بله دوست عزیز ولی یه نظرسنجی تو اینستا شرکت کردم که رابطتتون با خانواده همسر چه طوره ؟گزینه خوبیم مشکلی نداریم هفتاد و خورده ای بود در کل اینجا اکثرا تاپیک ها سره کاری 

برا من خواستگاری رک بهم تهمت زدن که خرابی چون با داداشمون دوست بودی بعد ازدواجم باز اذیتاشون ادامه پیدا کرد پیش فامیل یکطرفه اتفاقات افتاده رو تعریف میکردن منو ادم بد نشون میدادن باز سکوت میکردم ولی دیگه یکجایی آمپر چسبوندم گذاشتمشون کنار . 

واقعا قدیما همیشه دوسداشتم با خونواده شوهر مثل خونواده باشیم ولی نشد یعنی خودشون نزاشتن الانم قطع رابطه ایم