2777
2789

معدلش بالای ۱۸ شده تجربی بعد برگشته گفته از ۶۰ درصد ۲۵ درصد بیشتر هم نمیاره! گفت هیچی قبول نمیشه اب پاکی رو میریزم رو دستتون با تراز هفت هزار کنکور و تمام

خواهرم شوک شده اصلا… مادرم نا امید.. راست گفته؟

کاربری دست دو خواهر ، یکی کوچیک یکی بزرگ🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاورش خودش نیاز به مشاوره روانی داره

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
بابا چرا میفرستین پیش مشاور

مامانمون به شدت به شدت استرسیه و باید یه جا خودشو تخلیه کنه میزه اینارو میشنوه میاد به خواهر بدبخت منم منتقل میکنه😭😭😭😭😭😭😭

معلوم نیست تراز معدلا چطور باشه

ولی اگه تراز کلش بیاد رو هفت هزار میتونه رو پیرا ها و آزادشون حساب کنه

و رشته های دیگه مثل بیوتکنولوژی و علوم آزمایشگاهی و این چیزا

ولی رشته های تاپ نه متاسفانه 

حرف مفت زده معدلا امسال ب شکل عجیبی پایین اومده معادلش عالیه پنجاه شصت درصد هم معدله دیگه

میگه از اون ۶۰ درصد ۲۵ درصدم نخواهد اورد😐

ببین بذار من یه سری از تحقیقات خودمو بهت بگم

الان معدل ۱۸.۵

پارسال داده تراز ۸۵۰۰؛پارسال خیلی خیلی آسون تر بوده؛حالا با نمره ی مثبت یازدهم و سختی های امسال انتظار داریم تراز ۹۰۰۰ بده(در بد ترین حالت)

حالا تراز کنکور من چنده؟۷۳۰۰

حالا تراز کل رو چجوری حساب کنیم؟الان بهت می گم؛

۷۳۰۰×۰/۴

که مب شه کنکور ۴۰ درصد

۹۰۰۰×./۶

که می شه نهایی ۶۰ درصد 

حالا ما می گیم اینا رو باهم جمع می کنیم چی می ده؟

می ده۸۳۰۰

که الان بری تو گوگل بزنی ۸۲۰۰ حدودای رتبه ی ۶۰۰۰ می ده برای منطقه ۱(منطقه مهمه)

مثلا این رتبه و درصد من بایدپزشکی آزاد یزدو مثلا بده چون سالای قبل تا ۶۳۰۰ هم قبول کردن