2777
2789

سه سال و نیم پیش ازدواج کردم  اون موقع دستمون خالی بود نتونستم برا شوهرم حلقه و کت و شلوار و ساعت و پیرهن و کفش دامادی بخرم الان بعد از گذشت چند سال هنوز احساس شرمندگی و سرافکندگی دارم خیلی خجالت میکشم که نتونستم براش چیزی بخرم همش میگم کاش از خودم یه پولی داشتم میتونستم الان براش بخرم جبران بشه البته شوهرم چیزی نگفت خودم شرمنده ام شوهرم گناه داره حداقل یه چیزی اونموقع براش نخریدم‌دلش خوش بشه چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش برای تو چیزی خرید ؟

آره حلقه ی عروسی خودمو خودشو خرید کت و شلوار خودشو خرید برا من سرویس طلا خرید لوازم آرایش لباس حلقه نامزدی خرج لباس عروس عروسی گرفت وسایل بزرگ خونه رو هم گرفت

آره حلقه ی عروسی خودمو خودشو خرید کت و شلوار خودشو خرید برا من سرویس طلا خرید لوازم آرایش لباس حلقه ...

خیلی خودتو اذیت نکن بلخره برای دختر آوردن هدایا بیشتر شرطه اما خوب میشد برای همسرتم گرفته می‌شد پس خونوادت چیکار کردن 

خوب پول تو دست و بالشون نبود بابام همون موقع خیلی وقت بود بیکار بود

درک کرده شوهرت خودش خریده 

دیگه مسأله باز نکن مادرشوهرت کسی بفهمه سرکوفت بزنه 

فعلا بازگو نکن 

اگه رفتی سرکار پول دستت اومد جبران کن