آهانننن مدیر استارتر عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 417 عنوان طراحی دوخت یا فتوگرافیک 45 بازدید | 5 پست بنظرتون از نظر بازار کار درآمد راحتی مدت زمان یادگیریش و در کل از همه نظر کدومش خوبه؟( راجب خودمم بخوام بگم یه جفتش علاقه دارم تو کارای هنری خوبم ولی خیلی خفن نیستم تقربیا یه سال کلاس طراحی رفتم شرایط مالیمم تقربیا اوکیه ) 1404/04/18 | 13:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرامش_ماندگار عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 11033 دختر داداشم رفته طراحی دوخت با اینکه وضعیت مالی برادرم خیلی خوبه مشاورش پیشنهاد آیت رشته رو داده گفته حتی مستقل میشه یک هنرستان غیردولتی ۱۲۰ تومن ثبت نامش کرده حتما یگ ارزشی داشته ایشون رفته چون برادرم کاراش حساب کتاب شده و دخترش رشته بی آینده نمیره
آهانننن مدیر استارتر عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 417 دختر داداشم رفته طراحی دوخت با اینکه وضعیت مالی برادرم خیلی خوبه مشاورش پیشنهاد آیت رشته رو داده گفت ... برادرزادتون سال چندمه رشته طراحی دوخته؟مشکلی نداره؟مثلا نمیگه خیلی سخته و خسته شدم ؟
آرامش_ماندگار عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 11033 برادرزادتون سال چندمه رشته طراحی دوخته؟مشکلی نداره؟مثلا نمیگه خیلی سخته و خسته شدم ؟ ۱۱ هم اون کلا خسته است😂😂 ولی نه جو هنرستان رو دوس داره
آهانننن مدیر استارتر عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 417 ۱۱ هم اون کلا خسته است😂😂 ولی نه جو هنرستان رو دوس داره عزیزمم😂😂
hani_girl عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 10 بستگی داره به کدوم علاقه داشته باشیهمه رشته های هنرستانی بازارکار خوبی دارهو اینکه هر رشته ای سختی خودش رو دارهمن رشتم فتوگرافیکه اگه سوالی داشتی در خدمتم