2777
2789

رنگ قهوه ای لباسم با رنگ زندگیم هارمونی خاصی داشت😂😂 اینو برا مسخره میگم ولی اصلش اینه: رنگ سبز چشمام با رنگ لباسم هارمونی خاصی داشت🤦‍♀️😂

رفتم آب بخورم منو با تاپ و شلوارک دید هر دو دستپاچه شدیم🤦‍♀️🙄😂😂

شما هم بگید

من یدونه گفتن خوبه اسمش یادم نمیاد رفتم دانلود کردم خیلی آبکی بود آدم وقتی رمانایی با قلم قوی مثل غرور و تعصب و ربکا و بامداد خمار و .. میخونه دیگه نمیتونه رمانایی با این سبک رو بپسنده🥲

ایران من🇮🇷🤍🤍

منو چسبوند به دیوار. هرم نفسای گرمش تو صورت و گردنم خورد

کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لبم رو بوسید و اون شب با دنیای دخترونگی هام خداحافظی کردم😐🤢🤣

کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

واییی آره خواستم بنویسم اینو دیگه روم نشد🤦‍♀️😂😂😂

ما چرا رومون نشه؟ نویسنده ش باید خجالت بکشه😂😂

از روی نرده ها سرخوردم اومدم پایین😂😂

با دنیای دخترونگیم خداحافظی کردم🤣🤣

وااای چقد اسید بود و ما چه سمایی بودیم که اینا رو میخوندیم

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

اسی ولی قلم نویسنده رمان اسطوره خوب بود😍

داروغه رو هم دوست داشتم😭🥹😍

از روی نرده ها سرخوردم اومدم پایین😂😂با دنیای دخترونگیم خداحافظی کردم🤣🤣وااای چقد اسید بود و ما چه ...

من یکی خوندم حیف نتم حیف حافظه ام حیف چشمام 🤣🤣🤣تا آخر هم نخوندم دیگه حالم بد شد🤢🤮🤣🤣

ایران من🇮🇷🤍🤍