2777
2789
عنوان

بگین چه کنم

53 بازدید | 3 پست

دوست صمیمی و قدیمی شوهرم درسش تمام شده و یه منزل نزدیک خونه ما خریده چندروزه مجردی زندگی میکنند البته دنبال ازدواج هست ولی جور نشده

حالا همسر من با سه تا بچه و فشار شغلی شدید کل روز در حال دویدن هست ولی خیلی دوستش رو دوست داره یه روز در میان میره خونه اون ،پسر نجیبی هست

ولی اون حتی وقت ندارم باهم یه ذره حرف بزنیم حالا بالون میره خرید و صحبت و گردش 

بعد وقتی با اون حرف میزنه یا من گله میکنم که برای اون نباید وقت بذاری لحنش عوض میشه و دیگه اخلاقش مثل قبل نیست

هرروز گاهی چند بار با هم حرف میزنم تلفنی

امروز بدجوری باهم بحث مون شد

فاز این رو برداشته که کاش زن نمیگرفتم و قیمت ها بالاست و نمی‌دونم شما زنها گیر می‌دین و از این جور حرف ها

حالا من بخوان اینقدر برای دوستان وقت بذارم هی میگه اولویت بعد ازدواج خانوادست ...

دوست دارم جدا شم برم تا ببینم این رفیقش چقدر تحملش می‌کنه

احساس آویزونی دارم دلم پر از غصه است

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
بهش محل نده خودتو مشغول کن اینجوری که بیوفتی دنبالش احساس خفگی میکنه میدونم سخته براتون ولی نشون بده ...

اون خودش اصرار به ازدواج داشت من داشتم زندگیم رو میکردم

این همه خاطره خوش 

این بچه ها 

این قدر همین دوستش از من تعریف می‌کنه بعد آقا فاز برداشته که اشتباه کرده

خاک بر سر من که دارم اینجا زندگی میکنم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم تا دیر نشده خودت با یه مشاور مشورت کن و تا بهت بگه چه رفتار و صحبتی درسته تو این شرایط تا دیر نشده و زندگی خراب نشده

یا اگه شوهرت اوکیه باهم اصن با مشاور صحبت کنید.

من خودم میتونم دکتر زهرا اما رو بهت پیشنهاد بدم خیلی مشاور دلسوز و خوبیه.