من سه سال عذاب کشیدم تا فهمیدم ازدواج کرده و بعد دیگه آروم شدم ... وقتهایی که خیلی دلتنگ بودم دستهام رو میبردم روبه آسمون و از خدا و حضرت علی کمک میخواستم خیلی آروم میشدم
ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️
نه، این راه جواب نمیده. شاید حس کنی که کمک میکنه، ولی در واقع فقط باعث میشه سردرگمتر بشی. از خودت فاصله بگیر و روی خودت کار کن.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!
نه اصلا با زمان بهتر میشه سوگواری کن براش جاهایی که قبلا باهم رفتین دوباره برو خوش بگذرون به خودت برس و... ورزش کن تفریح کن کم کم درست میشه با رابطه بدترم میشه