2777
2789
عنوان

فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 38 پست
مسخره بازی در آوردن اون 300 معاینه چی بود مثلا من خودمم میتونم فشار بگیرم بشین پاشو بگم یکی بره شورش ...

من ۲۰سالمه چطور رو به بابام کنم پول بخوام دیگه اصن نمیتونم مگه ی خاکی بریزم رو سرم قرضی بگیرم از یکی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۷ بوده پس 😂نهایی خوب داده باشی قبول میشی

۷ ک لب مرز نیس واسه امسال

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

اسی ی ۴۵۹ تومن ک قبلا دادیم 

الان این هزینه معاینه پزشکی رو مگه قبلا معاینه رو انجام ندادی؟

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

اینجا فقط ۸ ۷ بیاری لب مرزی آیا دعوت بشی آیا نشی اونم ۷۹ مثلا

کجایی مگه

امسال ترازا ۱۰۰۰ تا کشیده پایین

تبریز چی بگم والا خیلیا از من پایین دعوت شدن ولی مهم ظرفیته 🥲

ترازاتو بگو هر ۳ تارو