2777
2789
عنوان

فرهنگیان

384 بازدید | 38 پست

✅ #اطلاعیه_شماره_بیست_و_دو

پرداخت هزینه صلاحیت های عمومی توسط داوطلبان چند برابر ظرفیت جذب و پذیرش دانشجومعلم متعهد خدمت به وزارت آموزش و پرورش سال 1404

داوطلب گرامی، با استناد به بند ۱۸ تصویب‌نامه شماره ۹۸۱۹۲ مورخ ۱۴۰۳/۰۷/۰۳ هیات محترم وزیران؛ جهت بررسی صلاحیت های عمومی پرونده با ورود به پنل کاربری خود در سامانه   و انتخاب لینک "پرداخت هزینه صلاحیت های عمومی" در صفحه اول سامانه نسبت به واریز مبلغ ۴.۷۵۰.۰۰۰ ریال (۴۷۵ هزار تومان) و دریافت شناسه پیگیری مبادرت نمایند. بدیهی است عدم پرداخت وجه مزبور به منزله انصراف از ادامه بررسی فرآیند ورود به دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی تلقی می شود .

لازم به ذکر است که مبلغ فوق متفاوت از مبلغ واریزی هنگام دریافت کارت شرکت در مرحله ی ارزیابی (مصاحبه تخصصی) و هزینه معاینات پزشکی (که در روز مصاحبه تخصصی پرداخت می شود) است و باید بصورت مجزا پرداخت شود.

پس هر داوطلب چند هزینه باید بپردازد:

۱. هزینه مصاحبه تخصصی (هنگام دریافت کارت شرکت در ارزیابی تخصصی) در psd

۲. هزینه مصاحبه عمومی (گزینش) در psd (چه داوطلبانی که مصاحبه گزینش انجام داده اند چه داوطلبانی که هنوز مصاحبه گزینش انجام نداده اند.)

۳. هزینه معاینات پزشکی (که در روز مصاحبه تخصصی و در پردیس های دانشگاه فرهنگیان پرداخت می شود)

۴. هزینه مصاحبه عملی برای داوطلبان رشته تربیت بدنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چخبره همش هزینه میخوان بخدا بریدم دیگه هر روز بخاطر ی چیز هزینه میخوان

هنوز استخدامم کردن میفرستن معاینه پزشکی😂 دوسه تومنم خرج اونه😂

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

چی بگم میخوام از دستشون گریه کنم والا تو این بیکاری هر روز پول میخوان

مسخره بازی در آوردن اون 300 معاینه چی بود مثلا من خودمم میتونم فشار بگیرم بشین پاشو بگم یکی بره 

شورشو در آوردن روم نمیشه دیگه به بابام بگم