2777
2789

هر کی میگه پول مهم نیست عشق مهمه غلط میکنه بزنید تو دهنش 

عشق و عاشقی براتون نون و آب نمیشه دو روز گرسنگی بکشید عشق و عاشقی که هیچی دین و ایمانتون هم یادتون می‌ره ، ده ساله ازدواج کردم با یکی که هیچی نداشت و نداره و نخواهد داشت ، گفتم عب نداره جمع میکنیم به همه چی میرسیم ، ده ساله فقط تونسته یدونه ماشین قراضه بخره که قربونش برم هرروز خرابه و هرروز خرجش میکنه ، از همه چی زدم از لباسایی که دوس داشتم بخرم ولی گفت پول ندارم از مسافرت هایی که دوست داشتم برم ولی گفت پول ندارم از مهمونی هایی که دلم میخواست شرکت کنم ولی گفت پول ندارم و من مجبور شدم بشینم سرجام ، الان فقط سعی میکنیم زنده بمونیم همین ، نه پس اندازی داریم نه چیزی ، خودم سعی کردم سرکار برم رفتم انقد ازم کار کشیدن آرتروز گردن گرفتم اومدم نشستم سرجام ، برید با کسی که دستش به دهنش میرسه ، هر کی اومد خواستگاری اول بگید چیا داری اگه گفت هیچی ندارم ولی بعد ها بهش میرسم در خروجی رو بهش نشون بدید 

بخدا قسم همش الکیه که میگن مهم اخلاقه و فلان به امام حسین پول حلال تمام مشکلاته پول باشه اخلاق هم خوبه زندگی هم خوبه دنیا برات بهشته ، همسن و سالای خودمو که میبینم از خودم بدم میاد 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم پول داره ولی شوهرش اخلاق ندارن خوشبخت نیست میگن آدم تو بالاشهر گریه کنه بهتره تا تو پایین شهر گریه کنه  وقتی گریه می‌کنی یعنی به حدی ناراحتی برات مهم نیست کجا داری گریه می‌کنی پس هم پول مهم هم اخلاق رفتار طرف هرچی اعتدالس

خب اگه درآمدش پایینه شغلشو عوض کنه

مسائل مالی زندگیو شما دست بگیر گلم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

اگه یه مردی باشه که همه چیشو از دست داده باشه چی؟ نمیتونه دوباره دربیاره؟یعنی عرضشو داشته باشه

بگو هروقت بدست آورد پیش قدم شه.. وگرنه کنارش خود شما رو هم یپر میکنه 

کسی لایکم نکنه

خب اگه درآمدش پایینه شغلشو عوض کنهمسائل مالی زندگیو شما دست بگیر گلم

با مدرک سیکل چه کار دیگه ای میدن بهش؟

بیست تومن درآمد داره با اون کرایه خونه میدیم قسط وام میدیم واسه ماشین خرج میکنیم خودمون میخوریم دیگه هیچی نمیمونه 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊