2777
2789
پس تیکهبهش فک نکنمنم تا یکماه پیش هر دوثانیه یکبار باید صدامو صاف میکردم تیک گرفته بودم تار هامو یبا ...

نه اصلا زیاد نیس بزاقم 

اخه میدونی یه چیزی مثل قورت دادن اب دهان نفس کشیدن پلک زدن اینا غیر ارادی هستن اگ بهشون توجه کنیم ارادی میشن و کلافه کننده میشن 

بخدا کاش تیک منم مثل شما بود 

اخه اگ انجامش ندم خفه میخام شم انگار

نه اصلا زیاد نیس بزاقم اخه میدونی یه چیزی مثل قورت دادن اب دهان نفس کشیدن پلک زدن اینا غیر ارادی هست ...

منم اگه صدامو صاف نمیکردم هی اهم نمیکردم حس میکردم نفس ندارم یهو،یا تیک نفس عمیق هم داشتم یمدت با اینکه روون نفس میکشیدم هی باید عمیق میکشیدم حس میکردم تو استخر رفتم ته نفس ندارم

اینا موقت و زمانیه  ولی خب اگه دیدی جدی د یا مشکل دیگه ایه پزشکی پیگیری کن

الان تیک و عادت شکوندن انگشت گرفتم اذیتم. 

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حدس زدم عزیزم دارو نمیخوری دکتر نرفتی

نه

آرومم مشکل خاصی ندارما ولی اوورتینکرم دهنمو سرویس کرده فکرای چرت و فکر آینده میکنم تیکام برمیگردن

ینی انجامش هم بدم اشکال نداره ؟ فقط برام مهم نباشه ؟

نه میگم بهش فک نکن به مرور کمترش کن و بله اینم یه راهشه چون فک کردن و حساس شدن روش خودش باعث انجام بیشترش میشه چون هی فک میکنی که عه انجامش بدم بعد هی انجامش میدی هی میگی نکنه تیک باشه بعد واقعا میشه تیک

قورت دادن روند عادی ایه و نیاز بدن  ولی فکر کردن به فرآیندش تعدادشو بیشتر میکنه روش تمرکز نکن مثل قبلا که برات یه عمل عادی بود  خیلی عادیه بزرگش کردی

من سر درس گوارش و بزاق خیلی قورت میدادم چون به فرآیندش فکر میکردم

یه فرآیند هم ارادی و هم غیرارادیه ولی با تمرکز کردن روش و فکر کردن بهش میشه صد در صد ارادی و هی انجام میشه چون داره یادآوری میشه

امیدوارم متوجه شده باشی