2777
2789
عنوان

ریاضی و فیزیک

67 بازدید | 9 پست

تروخدا یکی بیاد بگه برا ریاضی و فیزیک پایه دهم چیکار کنمممم؟؟؟؟؟ مهر ماه ورودی دوازدهم تجربی میشم الان میخام تا ۱۷ مرداد  پایه دهمم کامل ببندم 

زیست خوب دارم پیش میرم شیمی هم اوکیه

فقط فیزیک یکی بیاد بگه چیکار کنم😭😭😭

فصل دو الان قسمت فشارم هیچی نمیتونم از نردبام تست بزنم کلاسای قضاتی هم که حالا حالا ها شروع نمیکنه نمی‌دونم باید چیکار کنم اصلا میرسم تابستون دهم یازدهم ببندم یا نه😭😭

خب با کتاب سختی شروع کردی

کلاسای قضاتی رو هم از تلگرام سالای قبل رو ببین

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داری چنل تلگرام ؟

t.me/amirghozaty

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

خب با کتاب سختی شروع کردیکلاسای قضاتی رو هم از تلگرام سالای قبل رو ببین

شما خودتون کنکوری ۴۰۵ این؟

برا فیزیک میشه بگی چیکا کنم؟

ویدیو ببینم؟ بعد وقتم زیاد گرفته نمیشه خب؟ هر جلسه ۳ ساعته بعد برا هر فصلی هم فک کنم حداقل هفت هشت جلسه هست دیگه

شما خودتون کنکوری ۴۰۵ این؟برا فیزیک میشه بگی چیکا کنم؟ویدیو ببینم؟ بعد وقتم زیاد گرفته نمیشه خب؟ هر ...

ما استادمون خوب بود ویدئو نمیبینم فقط جزوه و تست از مهر و ماه

شما خودتون کنکوری ۴۰۵ این؟برا فیزیک میشه بگی چیکا کنم؟ویدیو ببینم؟ بعد وقتم زیاد گرفته نمیشه خب؟ هر ...

فصلایی که نیاز داری ببین فقط

برای فیزیک شجاعیبرای ریاضی معین کرمی و مهدی عزیزیهرکدوم ارتباط گرفتی

فیزیک شجاعی همین امروز صبح یکم ویدیو دیدم خیلی چرتو پرت میگه سر کلاسش وقت زیادی میره 

مهدی عزیزی هم ارتباط نگرفتم با معین کرمی اوکیم ولی اونم خیلییییی زیاده تعداد جلساتش من مثلا بخوام تابع ببینم باید سه روز بکوب بشینم تابع ویدیو ببینم فقط بعد از بقیه برنامم جا میمونم 😐

اصلا نمی‌دونم باید چیکار کنم که به همه چی خوب برسم

فیزیک شجاعی همین امروز صبح یکم ویدیو دیدم خیلی چرتو پرت میگه سر کلاسش وقت زیادی میره مهدی عزیزی هم ا ...

برای فیزیک؛ میرحسینی هم هست که دبیر خوبیه

ولی کیفیت رو فدای کمیت نکن

هنوز داری پایه رو می‌خونی

ویدیو ها رو هم ۱.۵ یا ۲ ایکس ببین