parymah_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 1840 عنوان درآمد کارمند پتروشیمی چقدره 554 بازدید | 34 پست یکدفعه واسم سوال شد رسمی و غیر رسمی هردو این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 1404/04/18 | 09:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parymah_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 1840 تو کدوم شرکت پتروشیمیه؟؟پستش چیهبگو آمارشو دقیق بهت بدم والا یه نفر رو دیدم اتفاقی واسم سوال شد کنجکاو شدم چون ماشین و ایناش خیلی مدل بالا بود فقط میدونم که مدرک تحصیلیش دکترا مهندسی شیمی هست خیلی فضولم نه؟😂 این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 77686 والا یه نفر رو دیدم اتفاقی واسم سوال شد کنجکاو شدم چون ماشین و ایناش خیلی مدل بالا بود فقط میدونم که ... حداقل ۸۰هتل و غذای رایگان هم دارن هر جا برن سفر خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
parymah_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 1840 تو کدوم شرکت پتروشیمیه؟؟پستش چیهبگو آمارشو دقیق بهت بدم واسه پتروشیمی یکی از استان های بزرگه نمیتونم اسم استان رو بگم این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه
parymah_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 1840 حداقل ۸۰هتل و غذای رایگان هم دارن هر جا برن سفر واقعاً ؟؟؟خب توی اینترنت نوشته حداکثر ۲۲با مدرک دکتری تازه هیع کاشکی میرفتم مهندسی شیمی میخوندم حداقل ، کارمندی اصلا به درد نمیخوره 🥲😐 این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه
blue__eyes عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 3285 واسه پتروشیمی یکی از استان های بزرگه نمیتونم اسم استان رو بگم خوزستان؟ ماهشهر فارس هم شیرازاینا اومد تو ذهنم
parymah_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 1840 خوزستان؟ ماهشهر فارس هم شیرازاینا اومد تو ذهنم درخواست میدم اونجا اسم استان رو میگم این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 77686 واقعاً ؟؟؟خب توی اینترنت نوشته حداکثر ۲۲با مدرک دکتری تازه هیع کاشکی میرفتم مهندسی شیمی میخوندم حدا ... اینترنت چرت نوشته خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 77686 واقعاً ؟؟؟خب توی اینترنت نوشته حداکثر ۲۲با مدرک دکتری تازه هیع کاشکی میرفتم مهندسی شیمی میخوندم حدا ... آها راستی خونه سازمانی هم میدن خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
آشناآشنا عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 9209 والا یه نفر رو دیدم اتفاقی واسم سوال شد کنجکاو شدم چون ماشین و ایناش خیلی مدل بالا بود فقط میدونم که ... نه عزیزمچرا فضول آدم کنجکاو میشهمن یه مدت تو یه جایی بودم پتروشیمی داشتپاداشاشون دلاریه اصولادرآمداشون چه شرکت دولتی چه خصوصی زیاده
parymah_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 1840 نه عزیزمچرا فضول آدم کنجکاو میشهمن یه مدت تو یه جایی بودم پتروشیمی داشتپاداشاشون دلاریه اصولادرآمداش ... واو پس وضعشون خیلی خوبه این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه
آشناآشنا عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 9209 آها راستی خونه سازمانی هم میدن خونه سازمانی چیهاصلا براشون مهم نیستمن کارم یکم بهشون مربوط بود درآمدم عالی بود وای به حال اوناماهی ۵۰۰ دلار پاداش داشت یه دوستم که پتروشیمی بودحقوق ریالیشم جدا
parymah_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 1840 نه عزیزمچرا فضول آدم کنجکاو میشهمن یه مدت تو یه جایی بودم پتروشیمی داشتپاداشاشون دلاریه اصولادرآمداش ... شیفت کاری دارن؟منظورم اینه مثل کسایی که نظامی هستن ممکنه یه هفته مجبور شن برن ماموریت و اینا ؟ این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه