ناخن هام مربعی هست و از گوشه هم هلال شده😐 راهی هست درست بشه؟! صاف هم کوتاه میکنم زشت میشه از بچگی همینطور مادرم کوتاه کرده داغون کرده🙃میگم بهش میگه همینقدر بلد بودم. ناخن هام کلا کوچولو هست همون ذره هم نصفش تو هلال رفته
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🔮اسمم آتاناز🔮 آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️. اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️ عجبــ 🌊🔮🖤🌍 عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻💻🏦
خب چه جوری درستش کنم؟!اون قسمتی که از ناخن رفته و حالا سفید رنگ دراومده 😬خودم فکر میکنم باید ناخنم رو بکشم که درست دربیاید🤐
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
هر کار کردم عکس نیومد خودت تصور کن🙊 ناخن های پهن که گوشه هاش هلال شده
با سوهان حالت بده یعنی س گوش کن من خودم حالت میدم اینقدر قشنگ میشع
سه گوش یعنی چی؟!مال شما هم یعنی مثه من هلال شده؟!
اگه راهی برای تقویتشون داری ب منم بگووو.اصلا رشد ندارن ناخونام
خب رشد میخوای چیکار مگه مو هست بلند بشه خوب باشه😆 اگه منظورت شکنندگی هست که باز فرق میکنه اما زیاد بلند شدنش که خب به درد نمیخوره
نه عشقم مثل لوزی شکل شده گوشه های ناخت رو سوهان کن بعد نوکش رو تیز کن مثل حالت کوه تقربیان
آهان برای اینکه کشیده دیده بشه؟!
نه عشقم مثل لوزی شکل شده گوشه های ناخت رو سوهان کن بعد نوکش رو تیز کن مثل حالت کوه تقربیان
شما امتحان کن ببین میتونی عکس بدی من که هر کار کردم یه ساعتم گذاشتم عکسم نیومد😕
خب چه جوری درستش کنم؟!اون قسمتی که از ناخن رفته و حالا سفید رنگ دراومده 😬خودم فکر میکنم باید ناخنم ...
نه عزیزم نیاز نیست
روان زیتون،بادام،وازلین،چندقطره لیمو قاطی کن
روزی ۱۵دقیقه بزن رو ناخنت
یا گوگل سرچ کن مدلای دیگم هست
بعد چند وقت درست میشه
🔮اسمم آتاناز🔮 آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️. اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️ عجبــ 🌊🔮🖤🌍 عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻💻🏦
نه عزیزم نیاز نیستروان زیتون،بادام،وازلین،چندقطره لیمو قاطی کنروزی ۱۵دقیقه بزن رو ناخنتیا گوگل سرچ ک ...
واقعا؟!!!! من چندین ساله دارم ناخن هام رو صاف کوتاه میکنم شاید این هلال کنارش درست بشه اما فرقی نکرده