2777
2789
عنوان

انلاین شاپ کسب درآمد 😉💗😍👇🏻

67 بازدید | 7 پست

بچه ها دوتا انلاین شاپ زدم یکی لوازم آرایشی خیلی ارزون یکی بدلیجات ب چند نفر خانم برای همکاری فروش نیاز دارم اگه کسی دنبال شغله درخواست بده ایدی بدم بریم روبیکا کارو شروع کنه 😉💗

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

موفق باشی عزیزم 

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با چقدر سرمایه آنلاین شاپ لوازم آرایشی زدی ؟ لینک کانالت بده عضو شم

30گلم ایدی میدم اونجا پیام بده لینک بفرستم اینجا نی نی یار اجازه نمیده 

@naroyy_n_87

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

کجا روبیکا ؟

بله گلم 

درخواست دادم عزیز

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»