2777
2789
عنوان

چیکار کنم اینقدر قوی بشم که چشمم

406 بازدید | 28 پست

به زندگی خواهرشوهر و جاریم نباشه،همشون وضعشون عالی و توپه پدرشوهرمم همینطور،شوهر من برا پدرش کار میکنه و درواقع کارگره،توهمه چیز احساس میکنم عقبیم که واقعنم عقبیم،خیلی کارا نتونستیم بکنیم هنو..مثلا شوهرم الان هیچی پول نداره واسه دیدنی مادرش من ی مانتو جدید بخرم،ولی الان میدونم جاریمو و خواهرش کلی تیپ جدید میزنن،من خیلی ناراحتم،این تنها ی مورده،دلم بحال بچمم میسوزه..چیکار کنم خودمم نمیتونم برم سرکار،برمم زندگیمون بپای اونا نمیرسه،ی حس حقارت همیشه تو جمع اونا باهامه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حس بدیه واقعا درک میکنم

حس عقب موندگی دارم بینشون،من خیلی سختیا خونه بابام کشیم که اللان این رندگی برام بهشته،ولی گاهی وقتا یادم میره اینو که باید سرمو بندازم پایین و لال بشم برا شوهرم،چون هرچی باشه از زندگی خونه بابام اوضام بهتره..ولی بازم بین اونا همیشه حس خاری دارم

باید کمک بگیری از خونواده شوهرت جور دیگه ای نمیشه

اونا کمکمون نمیکنن،فقط کافیه من جلوشون بنالم از وضعمون میگن چشه بچمون چرا میگی ندارید..اخه حقوق ۱۴تومن الان حقوقه؟به خرج زندگیمونم نمیرسونیم..دست رو دلم نزار خونوادش خیلی بهم ظلم کردن..الانم از خداشونه منو تواین وضع ببینن..مادرش سالی چندبار میره مسافرت..نکرد پول یکیشو بزاره کنار بده شوهرم بگه تواصلا زنتو نبردی مسافرت ببرش

راهش فقط اینه خودتو با اعتماد بنفس نشون بدی 

بهشون مدام پالس نده که من بدلباسم بی پولم شما از من بهترین میدونی افکارت میاد روی چهرت روی رفتارت حرکاتت . پس اول فکرتو درست کن 

اونا کمکمون نمیکنن،فقط کافیه من جلوشون بنالم از وضعمون میگن چشه بچمون چرا میگی ندارید..اخه حقوق ۱۴تو ...

اسی اینجوری نه 

با حرف نمیتونی متقاعدشون کنی 

ببین مثلا فلان مغازه آشنای پدر شوهرته خب ،میری به ضمانت پدرشوهرت جنس برمیداری 

یا وام برمیداری از پدرشوعرت میخوای ضامن بشه بعد پرداخت نمیکنی 

تو هفته اینده به بهونه درد دندون برو دندون پزشکی راحت ده تومن اونجا خرج بزار رو دست شوهرت 

قسطی وسیله بردار ،شماره شوعرتو بده نتونستی پرداخت کنی زنگ بزنن به خودش

اونا کمکمون نمیکنن،فقط کافیه من جلوشون بنالم از وضعمون میگن چشه بچمون چرا میگی ندارید..اخه حقوق ۱۴تو ...

هم خودت مظلومی هم شوهرت بی عرضه

نمیدونم این وسط بچه اوردنت چی بود 

نهایت بچه رو بنداز یه مدت کوتاه رو سرشون به بهونه اعتراض خونت رو ترک کن 

بگو حقوقش باید بشه حداقل بیست تومن اونم بحساب خودت 

اونا هم که نمیتونن از بچت مراقبت کنن ،میان دنبالت